181-CRM Sau Blacky

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 181-CRM Sau Blacky

Salutare,

Desi sunt mai nou prin zona vreau sa imi prezint si eu loganelul:
    - Auto: Dacia
    - Model: Logan
    - Versiune: Laureate
    - Motor: 1,5 DCi - 90 Cai Euro 5
    - Culoare: Neagra.

Optionale:
    - Covorasele (din partea dealerului)
    - Alarma (din partea dealerului) Hornet din cate am vazut
    - Cotiera Logan luata de la reprezentanta

Si cateva poze:

PS: Multumiri Bleizer de poze. Daca e vreme buna sambata mai fac ceva poze prin poli.
    Attached Files
    Super Oferte Accesorii Logan

Uau...da...hai sa-mi dau cu parerea ce-mi place si ce nu

Culoarea nu...capitala...10 minute dupa spalare praf de doua deste

Motorul...da...90 de ponei...super.Sa nu mergi subturat ca e belea.

In rest da...misto negresa.
    Cand mai faci poze poate faci mai multe la motor.Merci.
    sigpic

Comment

Frumoasa masina.Bafta si drumuri bune!!!
      sigpicFast&Furious
      Team CSR
      Logan Club CLUJ

Comment

Masina arata foarte bine ...chiar nu am mai vazut motorul asta pe Logan
        In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
        sigpic

Comment

Frumoasa neagra,ii sta foarte bine.
          Tu esti incepator?
          sigpic
          !

Comment

Iar de aici incepe aventura.
            Dragi colegi loganisti, voi prezenta in continuare o scurta lista cu ce modificari as vrea sa ii fac. Desi la cate gadgeturi am vazut la intalnirea de sambata s-ar putea sa tot vreau pe viitor sa schimb, pentru moment o sa ma rezum la urmatoarele:
            1. CD-MP3 player cu intrare USB (obligatoriu) si optional intrare auxiliara (mp3 player)
            2. Boxe
            3. Deflectoare vant usi fata, cel putin
            4. o terminatie toba care sa se integreze mai bine cu culoarea si stilul masinii
            5. Geamuri fumurii
            6. Sistem deschidere portbagaj din telecomanda
            7. scaune incalzite
            8. jante + anvelope + suspensii
            9. senzori ploaie

Cam atat am in gand pentru moment. Iar pentru inceput astept parerile voastre cu privire la punctele 1 si 2

Comment

Ai grija la ce modificari faci pentru ca din cate vad masina e noua si presupun ca ai garantie la ea
              In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
              sigpic

Comment

@ valeriu din pacate stiu ca este cea mai pacatoasa culoare, dar mi-a placut la nebunie, a fost dragoste la prima vedere.

@ fast & gmv multam de apreciere

@ vdmihai - multumesc, si dap, mai incepator

Comment

felicitari pentru masina - din cate ti-am zis - pe langa cele de mai sus - faci cum vrei - dar intotdeauna sa ai bani sa o ingrijesti ca asta conteaza in primul rand!
                  - uite ce iti recomandasem eu in banii care ii aveai - http://www.pioneerprodj.eu/uk/produc...0SD/index.html
                  - la boxe asteapta intai sa schimbi player-ul apoi daca nu-ti convine mai departe
                  - suspensia - asta ar fi primordiala daca te tenteaza asa ceva si nu cred ca ai nimic de pierdut nici la garantie... in rest cum am mai zis bafta in continuare si ai grija de ea.
                  B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

Imi place foarte mult masina, si cu o asa motorizare, eu iti recomand sa nu o subturezi (un schimbat la 2500-3000 ar fi perfect). Eu zic sa pui pe lista si chederul de la parbriz pe care "au uitat" sa ti-l puna.
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Multam Canto o sa caut modelul si prin februarie s-ar putea sa ajunga pe masinuta

Mai toate modificarile, cel putin pentru urmatorii 2-3 ani vor fi facute astfel incat sa nu pierd garantia masinii. Mentionez ca masinuta e luata mai pentru familie fara nimic prea sclipitor ( de asta este si neagra )

@ aleXpeed ))))) dap, ar cam trebui sa pun si asta pe lista
                      Last edited by ToranagaSama; 18 January 2011, 00:25.

Comment

deflectoare mai bine nu, am inteles ca o sa ai probleme cu geamul, il zgarii de exemplu ,

masina imi place mult,daca aveau in 2006 neagra, asa luam

imi place si motorul, cel mai puternic ( cu resoftare ) de la dacia

sa o stapanesti sanatos si asculta sfaturile colegilor, te vor invata de bine
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.

Abia astept sa ne intalnim sa vad si eu motorul.

Masina ai luat-o de la AMG am intels nu ?

Cand ai nevoie apeleaza la cu incredere la mine.

Si ca sfat cand pui folie sa nu care cumva sa decupezi la al treilea stop pe frana folia da ?

Succes la modificari.

Si inca un sfat schimba uleiul din 5 000 in 5 000 de km baga motorina buna din aia mai scumpa si sigur nu vei avea probleme la motor, eu asa am facut la a mea si uite ca am 60 000 km si nu are nici cea mai mica problema la motor inca.

Si ulei te sfatuiesc sa bagi ori ELF 5w40 Evolution SXR ori Mobil Super 3000 5w40.
                          Last edited by B-53-SDP; 18 January 2011, 00:34.
                          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Dap e luata din AMG

Multumesc pentru oferta si sfaturi la nevoie voi apela.

Pana la folie mai am. Poate pe la inceputul verii

Dupa cum ziceam, daca duminica e frumos afara vin sigur la intalnirea de la polivalenta

Comment

Salut!
                              E prima data cand vad motorul asta pe logan,chiar discutam cu tata de un transplant si am ajuns la concluzia ca mai bine luam alta da gata.
                              Asta cu schimbatul uleiului din 5 in 5mii mi se pare total aiurea.
                              Dieselul nostru are 70 si ceva de mii si a mers cu filtrul de motorina 25.000 si cu uleiul 20.000 - masina tragw bine si acum si are parte de un stil de condus intre 2500- 4000rpm
                              Acum faci cum vrei ca e masina ta.
                              Asta cu garantia iarasi e naspa,daca astepti sa se termine garantia nu apuci sa faci nimic la masina.
                              Click! - http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google