181-CRM Sau Blacky

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Super, de abia astept iesirea de sambata.
    Super Oferte Accesorii Logan

Comment

Salutare tuturor! eu sunt nou pe aici :d..sa stapanesti sanatos masina!..as vrea sa va intreb daca se simte vreo diferenta la condus intre 1.5 90cp si 1.5 85 cp

Comment

E o diferenta, dar nu foarte mare, motorul euro 5 de 90 este ceva mai performant, iar la acceleratie se simte. Acuma depinde de asteptarile tale ca sofer.

Comment

salut
          frumos golanu dupa cum zicea si jock3ru` jante si suspensie..si o sa dea criminal

Comment

poze suplimentare

Te rog sa mai pui niste poze:
            - compartiment motor (servodirectie trebuie ca e electro-hidraulica)
            - pasajele rotilor spate (sa se vada si pragul)
            Trag concluzia ca ... spoilerul de sub bara fata face parte din kitul Dacia pentru masinile EURO5. Sau unele au si altele n'au?

Comment

Poze din pacate nu am momentan (aparat foto defect) sambata daca e vreme buna ii fac o baita si o sedinta foto

E posibil ca spoilerul de sub bara sa fie o idee noua a celor de la Dacia. Sincer nu m-am uitat la celelalte modele. Dar poate mai ajung pe la reprezentanta ai aflu

Comment

felicitari pentru cea mai buna motorizare disponibila pe logan. sa o conduci multi km fara probleme.

Comment

Multumesc, la fel si tie

Comment

Ms pt raspuns..la modelele laureate 2010 2011 se pune piele cu textil pe scaune si volan in piele ?

Comment

frumosa masina sa o stapanesti sanatos,or schimbat si motorul e diferit fata de celalalte,cred ca trage super,mai pune cava poze mai multe cu ea,bafta,cat te-a costat masina?

Comment

Piele pe volan se adauga la versiunea de top (Prestige), la scaune din cate stiu nu se pune piele.

Dap, motorul este schimbat, poze vor urma pe la sfarsitul saptamanii. Pretul se apropie de 11000 euro

Comment

am inteles..eu am prestige din 2009 dar am vazut la ion_r5 volan in piele si un fel de piele pe marginea scaunelor la laureate

Comment

La volan sigur au si piele, la scaune nu pot sa garantez, cel mai bine te interesezi pe la reprezentanta.

Comment

sal frumoasa...masina....dar ce motor e ala de 90 cp???ca nu am mai vaz .....pe logan
                              http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

Este ultima versiune scoasa in decembrie 2010, Motorul Euro 5 si la ambele variante diesel au mai pus cate 5 caluti

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google