181-CRM Sau Blacky

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by mishake View Post
    am inteles..eu am prestige din 2009 dar am vazut la ion_r5 volan in piele si un fel de piele pe marginea scaunelor la laureate

Pe marginea scaunelor de la Laureate este un fel de vinilin mai bine zis o musama care imita structura pielei . I-ar la Prestige volanul si maciulia schimbatorului sunt imbracate in piele .
    sigpic

Comment

) o sa ma uit sa vad si la a mea, parca nu am vazut vinilinul respectiv, dar verific pe seara cand ajung pe la masina.
      Super Oferte Accesorii Logan

Comment

cati km ai parcurs cu " furia neagra "?cum se comporta?trage bn?

Comment

Deci am vazut si eu masina asta seara si arata bine rau imi place.

Am vazut si motorul care este ceva nou nu am mai vazut motorul la nici un renault, deci se pare ca este o noua inventie a celor de la Renault.

Singurul lucru de care sunt dezamagit este faptul ca tot sistemul de injectie este Delphi.
          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Dap dap asa e SDP evaluare completa motor .

@mishake pana acuma are 580 de KM parcursi dar de comportat e minunatie, se cam vad cei 90 de caluti.

Si intradevar pe marginea inferioara a scaunelor se simte un fel de vinilin/piele/musama .... ceva acolo sincer nu o vazusem pana in seara asta.

Comment

Mie imi place mirosul din interior....as da orice sa mai miroasa si la mine asa

Comment

asa e, inca miroase a proaspat . Promit sa pun la pastrare cateva pungi :P

Comment

au inlocuit cumva cutia JR5 cu JH3 la acest logan ?asa am vazut pe un alt thread

Comment

nope, masinuta are cutia originala JR5

Comment

@ torangaSama :ai condus pe cel de 85 cp?dak da se simte mai puternica acesta de 90 la acceleratie ma refer..nu am reusit ink sa fac un test cu cel nou

Comment

Lateralele scaunelor e facuta dintr-un fel de vinilin. Materialul pare a fi destul de ieftin.
                        Am impresia ca la Laureate, Black Line are un aspect mai "fin" iar la modelele mai ieftine arata ceva mai nasol. Una peste alta, e un material ieftin.
                        Important e sa nu crape plasticul de deasupra si sa apara textura suport.

Comment

@mishake dap am condus si modelul de 85cp, diferenta nu e foarte mare, doar ca fiind un alt motor fata de versiunea de 85, are alte setari facute si alta cursa in turatii. Diferenta se vede, dar nu este uriasa.

Comment

aveti idee cat costa folia pt toata masina ?am inteles ca cea 3m ar fi cea mai buna

Comment

Frumos golanul, multi km fara probleme si spor la tuning!
                              sigpic
                              Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

Vai ce poate sa imi placa culoarea asta neagra pe logan. Nu vrei sa facem schimb? ) Sa ai grija de ea si cum spuneau si grija mare la ce modificari faci.

Numai bine!
                                Work is for people who don't have time to play golf

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google