If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am inteles..eu am prestige din 2009 dar am vazut la ion_r5 volan in piele si un fel de piele pe marginea scaunelor la laureate
Pe marginea scaunelor de la Laureate este un fel de vinilin mai bine zis o musama care imita structura pielei . I-ar la Prestige volanul si maciulia schimbatorului sunt imbracate in piele .
@ torangaSama :ai condus pe cel de 85 cp?dak da se simte mai puternica acesta de 90 la acceleratie ma refer..nu am reusit ink sa fac un test cu cel nou
Lateralele scaunelor e facuta dintr-un fel de vinilin. Materialul pare a fi destul de ieftin.
Am impresia ca la Laureate, Black Line are un aspect mai "fin" iar la modelele mai ieftine arata ceva mai nasol. Una peste alta, e un material ieftin.
Important e sa nu crape plasticul de deasupra si sa apara textura suport.
@mishake dap am condus si modelul de 85cp, diferenta nu e foarte mare, doar ca fiind un alt motor fata de versiunea de 85, are alte setari facute si alta cursa in turatii. Diferenta se vede, dar nu este uriasa.
Vai ce poate sa imi placa culoarea asta neagra pe logan. Nu vrei sa facem schimb? ) Sa ai grija de ea si cum spuneau si grija mare la ce modificari faci.
Numai bine!
Work is for people who don't have time to play golf
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment