181-CRM Sau Blacky

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Blacky momentan nu are decat 1200 dar de abia asteapta sa se mai maturizeze nitel
    La mecanica sunt cam varza dar incep sa mai invat, asa ca nu as putea sa iti spun de la ce este Dar daca aflu si nu ne spune nimeni pana atunci o sa pun.

Banuiesc ca e parte din sistemul de racire.
    Aici e o schema a motorului k9k de la renault: Schema motor
    Last edited by ToranagaSama; 1 February 2011, 01:32. Reason: Automerged Doublepost
    Super Oferte Accesorii Logan

Comment

Doamne in pozele de aseara nu se vedea asa de lovita! Capota de la porbagaj in mod clar nu e la locul ei. Imi pare foarte rau pentru incident si mai ales ca era noua. Sa fii tot timpuul cu ochii pe cei de la service, ca baietii stiu sa isi faca profit si pentru ei iar lucrul este de mantuiala de cele mai multe ori!

Comment

Pacat de masina. Imi pare rau pentru ce s-a intamplat....sper sa o refaci cat mai repede...si sa ai mare grija cum o sa fie imbinarile....capota portbagajului chiar este deplasata. Mult succes!
        Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Nenea , ce pot sa zic , naspa ce ti s-a intamplat, pacat ca e asa de tanara masina si deja e nevoie sa treaca prin service.
          Bafta.
          Fara Semnatura.

Comment

Esti cam ghinionist. Mergi la Biserica sa-ti stropeasca masina cu aghiasma "Se sfinteste corabia aceasta!"

Ai avut si ghinion si noroc. Norocul a fost ca ala a avut Mitsubishi Lancer Classic care are botul ascutit si s-a bagat sub tine, fiindca daca avea vreo masina cu botul drept si mai masiv - iti facea portbagajul varza. Daca nu se agata in urechea de tractare, cred ca scapai si mai usor, dar asa ti-a tras in jos de tabla aia. E miscata un pic traversa spate spre inauntru - dar nu foarte mult, fiindca altfel nu se mai inchidea portbagajul. Si ti-a facut cuta acolo in portbagaj... Sa te uiti ce dotari au aia in service, sa aiba cap de tragere. Sa nu fie din aia ciocanari neamu' lu' manivela, fiindca nu ti-o scoate cum trebuie. Ar fi util sa dai stopurile jos si sa masori distanta intre colturile aripilor si comparativ cu un alt Logan nelovit - sa vezi daca s-au deplasat (cracanat) aripile spate

Acuma sa nu pui prea tare la suflet - fiindca nu mai ai ce face. Bine ca nu-i in fata beleaua.

Comment

Las' ca trece! Eu am lovit-o la 4 zile dupa ce am luat-o. Avea 200 km
              sigpic

Comment

cam rau e lovita,dar cu roata de rezerva in ce stare e?sper sa ti-o faca bine,vorbele lu colegii sa o inspectezi bine de tot,bafta la alegaturi cu actele.

Comment

Cu parere de rau..dar este lovita foarte rau.., rezerva s-a spart?
                  Esti constient ca v-or pune flexul pe masina ta....In aceeasi situatie sunt si eu..pt ca m-a pupat in *** o duba peugeot..bara,portbagaj,ochelarii st si dr, stopurile, dar si caroseria in sine...Sa zicem ca in mare parte s-a rezolvat..dar..am lufturi considerabile....si din cate am constatat...ochelarii nu au fost schimbati ,ci indreptati (nu stiu cum) pt ca au fost grav contorsionati.+ mai mult aripa dreapta spate..! Bara noua..ce e drept..insa caroseria a ramas "intacta" indreptata, trasa ca sa intre rezerva si acoperit cu mastic alb Tipic romanesc , nu ?! Aaa...si ca sa fie treaba completa , mi s-a umplut de rugina
                  Voi pregati un proces cu service-ul care a reparat masina dar si cu asigurarea in sine !! pentru a o trimite la pitesti la uzina sa se faca spatele de la "zero"
                  Asa ca mare grija cu indivizii astia tampiti ...
                  asigurarilor si anumitelor service-uri !
                  My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

Originally posted by andrei_mircea View Post
                    Cu parere de rau..dar este lovita foarte rau.., rezerva s-a spart? ...........
                    Rezerva a scapat, a fost furata cu cateva zile inainte.
                    Fara Semnatura.

Comment

• Asa e rezerva este intacta pe undeva ca eu sigur nu o mai aveam, furata cu fix o saptamana inainte .
                      Am ajuns azi cu ea la evaluare si la asigurator si la un service. Compartimentul de la roata de rezerva, stopul dreapta, bara, scaunul la sofer, carligul de tractare toate astea se schimba se schimba, cica ramane o bara care e trecuta ca reparatie, dar o sa vb cu ei sa o schimbe si pe aia. Maine o sa fie bagata in service si o sa stau fara bebel cam o saptamana.
                      Vestea buna e ca dupa saptamana asta o sa fie ca noua si o sa vrea sa fie plimbata
                      Maine o sa pun si niste poze cu mitzibushu ca sa comparam pagubele

Comment

• Originally posted by andrei_mircea View Post
                        Cu parere de rau..dar este lovita foarte rau.., rezerva s-a spart?
                        Esti constient ca v-or pune flexul pe masina ta....
                        Nu mai speria omul! E lovita ceva mai tare, decat pare la prima vedere - dar nu pune nimeni felxul pe ia sa taie ceva.

Apropos, vezi ca trebuie sa iti schimbe si aparatoarea din spatele rotii spate dreapta - aia care vine in spatele rotii si care e prinsa de bara spate.

Comment

• App ...sa duci masina ..cat mai posibil fara motorina.......
                          eu am dus-o la dacoserv cu 5-6 liniute si cand am luat-o era becu aprins.
                          impartasesc cu cei "loviti" problemele de care m-am lovit eu..sa nu pateasca ca mine

Comment

• daca te`au fraierit pe tine , nu inseamna ca toti patesc la fel.
                            eu de cate ori am dus masina in service , am notat litri si km , pe langa pozele care le fac ei la scule , ce mai ai prin masina etc.

Comment

• Nu-i problema, ca nu mai am carburant prea mult in ea Doua liniute si probabil dupa ce alerg nitel prin bucuresti o sa ajunga acolo cu becu aprins Iar de restul nu prea las nimic in masina. Am golit azi tot, doar trusa extinctoru si un triunghi, ca sa nu dau peste vre-un destept sa ma intrebe de ele , iar orice altceva e deja in casa la pastrare

Se schimba si la aparatoare, e si aia pusa pe lista
                              Last edited by ToranagaSama; 2 February 2011, 02:14. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• 1.Nu m-au fraierit cu nimic...pur si simplu cu o zi inainte a trebuit sa ies din bucuresti si bagasem de 100lei motorina...uitand ca trebuie sa intre in service
                                2.Eu nu am dus niciodata masina cu ceva prin ea la reparat,decat cu (stingatoru,trusa,2triunghiuri)....
                                Last edited by andrei_mircea; 2 February 2011, 02:42.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google