181-CRM Sau Blacky

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• De data asta se tae in carne vie , sau in tabla ca sa-i zicem pe nume. Se schimba mai toata partea spate: bara, lighean roata rezerva cu tot cu partea din spate unde se prinde, carlig tractare, protectiile de la contraaripa, farul si parca mai erau pe lista. Decontarea o face direct firma de casco catre service. Teoretic pana vinerea viitoare ar trebui sa fie gata. Dar ramane de vazut.
    Super Oferte Accesorii Logan

Comment

• "Faina" lucratura...
      Work is for people who don't have time to play golf

sigpic

Comment

• Eu am scapat ....am luat ieri masina
        In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
        sigpic

Comment

• Bravos, eu mai stau cuminte cateva zile

Comment

• spor la treaba
            AdY_JmL_2015

Comment

• e in leasing?
              Click! - http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4

Comment

• Mama....nu imi vine sa cred... sa imi bag ceva in ea de iarna...si toti prostii de pe lumea asta....
                Si eu am patit-o acum 2 zile...in turture pe parbriz.....
                Attached Files

Comment

• pffffff.....nici nu ti-ai deschis bine threadul cu masinuta,si deja tre sa prezinti busitura:|urat rau de tot...lasa trece,da-i medicamente si isi revine
                  http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• @WeeD - nu e leasing, e credit auto
                    @ynp - foarte nasol cu turturii imi pare rau.
                    @FloNZN - asta e, din pacate mai sunt si soferi mai putin atenti dar e la doftor si in cateva zile ar trebui sa fie gata.

Comment

• daca-ti nu-ti place cum va iesi reparatia nu mai platesti creditul la brd si ai scapat de ea ;)

Comment

• Lasa omu' in pace cu ideile astea. Nu-ti dai seama ca nu mai doarme bine de cand e pieton si in plus cu "evenimentul" pe cap?
                        O sa iasa. oricum, important e ca nu are puntea spate afectata. Motorul ala trage brici.

Comment

• cat de sensibila e culoarea ? si eu am vrut sa-mi iau neagra dar am renuntat in favoarea griului comet... o culoare exagerat de pretentioasa

Comment

• E cam cea mai pretentioasa negrul. El are negru simplu. A mea e negru sidefat (Noire Nacre). E un pic mai sensibila de cat a ta - in sensul ca se vede si mai pregnant orice fir de praf sau zgarietura. (A ta e foarte apropiata - daca nu e spalata si nu e prea multa lumina, aproape ai zice ca e neagra. E frumos gri comete)

Comment

• In paleta de culori a Dacia exista doar o singura nuanta de negru: noir nacre.
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google