181-CRM Sau Blacky

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• gri cometul bate uneori inspre indigo, verde, negru... depinde de lumina si unghi.
    imi zisese cel de la dacia ca negru e super sensibil... acu incepe sa-mi para rau ca nu am ales un albastru sau ceva.. mai putin pretentios

Comment

• @Rares - culoarea este pretentioasa, nu am ce zice aici, dar, dupa parerea mea cea mai eleganta culoare din paletarul dacia.
      @ion - si a mea este tot negru sidef (noir nacre sau negru metalizat)

Din punctul de vedere al prafului cei mai castigati sunt cei care au gris platine urmati de gris basalte. Dar aici ne referim strict la praful de vreme uscata. cand ploua sau ninge nu prea mai are importanta chiar atat de mare, pentru ca mizeria de oras intrece orice culoare.
      La intretinere nu se poate spune care este culoarea "perfecta" asta depinde de fiecare sofer/proprietar in parte. Cat de des sau de rar prefera sa o curete, sau cat de sensibil este la firicelele de praf.

Cat despre accident si reparatii, m-am impacat cu ideea. Nu pot sa zic ca nu mai visez noaptea cine stie ce "prostii" legate de accident, dar asa sunt eu. E prima masina . Cu reparatia totul e in regula, decurge conform planului, maine cred ca o sa intre la vopsit, si pana la sfarsitul saptamanii ar trebui sa fie totul gata. iar in weekend o sa ma rasfat iar la volanul ei.
      Super Oferte Accesorii Logan

Comment

• @Niki B
        M-am uitat in oferta Dacia si intradevar este 1 singura culoare neagra: Noir Nacre (metalizat) Stiu ca gasisem pe un forum un catalog pdf si acolo am vazut o culoare neagra cu alta denumire. Am si vazut un Logan negru, cu motor 1.4 mpi care era negru, dar nemetalizat. Ma gandesc ca poate a fost un negru simplu in oferta si l-au scos.

Comment

• panoul l-ai schimbat sau l-ai indreptat ? ... o asemenea lucrare am avut si eu acum o luna la panoul din spate, dar cu grija s-a indreptat !
          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• @ion & niky - In paletarul Dacia a existat si un negru nemetalizat, dar acu ceva timp, cred ca era pe vremea cand se producea solenta. Acuma e doar negru metal (francezul si-a impus paletarul renault) .

@Dany - s-a cerut schimbarea la toate panourile de prin spate. Cum nu sunt prea tehnic nu pot sa iti dau prea multe detalii. In momentul in care vine devizul final o sa pot confirma toate lucrarile.

Comment

• De pe vremea SupeRNovei mai exact!
              La Solenza nu s'a putut opta pt. "culoarea" negru.

@Ion - Loganul vazut de tine, posibil sa fi fost vopsit/infoliat negru mat/lucios. Era faza 1 sau 2?

@Toranaga - Multumesc mult pt. "cadou", merge brici! Raman dator! Te salut!
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Cu ce-a mai mare placere. Nu pot decat sa ma bucur ca este bun si ca functioneaza asa cum trebuie. Cand reusim iesim la o bere sa le udam pe amandoua

E posibil ca de la super nova, desi la inceput stiu ca am vazut si solenta comandate la un minister negru nemetalizat. E posibil sa fi fost comanda speciala.

Comment

• E posibil sa fi fost comanda speciala.
                  Ca Dusteru` lu` Baselu`
                  If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• cam asa ceva

Comment

• Bai...bai.... sa nu iti fure astia de la service mirosul magic....

Comment

• nu se fura, am pus la pastrare cateva sticle

Comment

• Ce se mai aude de masina? Mai e mult de lucru la ea in ce stadiu e?

Comment

• E in lucru, azi intra la vopsitorie.

Mai jos cateva poze cu stadiul lucrarilor.
                            Attached Files

Comment

• Arata OK. Totul e sa fi dat bine punctele de sudura si sa fi decapat bine zona - ca sa nu apara rugina.
                              E bine ca ti-a schimbat tablele. E destul de subtire tabla la Logan si iti facuse cuta ligheanul de la roata de rezerva. Era foarte probabil sa apara rugina unde a fost cutata tabla.

Comment

• usor usor ....iese
                                Apropo...te rog frumos te poti interesa cat costa o astfel de reparatie .., ca ce e la mine sub bara ...jalee..mare..rugina in floare..etc.....Nu stiu ce sanse mai am sa o fac pe asigurare ca accidentul este mai vechi de 2ani Scuze de off topic..
                                Last edited by andrei_mircea; 9 February 2011, 23:28.
                                My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google