181-CRM Sau Blacky

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mie-mi place foarte mult starea de spirit a proprietarului .. Asa trebuie mereu sa privesti cu superficialitate astfel de ghinioane... bine ca e casco ..se rezolva ea ;)
    Bafta multa!
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Multam Jock3r, pai daca ar fi sa ma supere toate astea ar trebui sa imi iau elicopter sau sa transform loganu in monster truck ca sa fiu sigur ca nu il mai atinge nimic , ori sa ma inchid in casa. Asa ca mai bine sa fie veselie, tabla e tabla - se repara. Iar de restul se ocupa Casco si RCA .

Sosele sa avem pe unde sa ne alergam masinie, bani de combustibil si prieteni care sa ne fie aproape la bine si la rau.
      Super Oferte Accesorii Logan

Comment

• Incepand din data de 25 martie Blackye bantuie iar strazile . Voi reveni in curand cu detalii aspura daunelor care au tinut-o retrasa din circulatie 3 saptamani

Comment

• Mare ghinion ai, presupun ca aveai ceva viteza de l-ai luat pe ala cu papucu
          http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Viteza mare nu aveam, dar am prins umezeala pe partea dreapta si nu a prins bine frana.

Comment

• Oricum daca ai apucat sa blochezi roata...te duci cu el sanie..fie umed sau uscat
              Click! - http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4

Comment

• Originally posted by cosmin83 View Post
                pacat de masina ca e noua,eu in locul tau as sfinti masina,ca si eu am sfintito,nu e o rusine.bafta pe viitor.
                daca tu crezi ca niste picaturi de apa de canal care prin manipularea bisericii se zice ca e sfintita ( hahahahaha ce caterinca ordinara ) rezolva ghinioanele te inseli amarnic.daca e sa se intample , se intampla indiferent ( au murit preoti in accidente de masina , au cazut zugravi de pe biserici si ghici ce ... nu prea are legatura cu biserica ci cu REALITATEA ).

Comment

• degeaba mergi la biserica si dupa aia injuri,trebuie sa fi putin credincios,pe mine cel putin ma scos din 3 accidente periculoase,am atipit in toate trei faze si tot timpul m-am trezit in ultimil moment,una era la 50 de merti de tir pe sensul lui de mers si pot sa zic ca dumnezeu a fost cu mine,si am masina sfintita.

Comment

• Originally posted by cosmin83 View Post
                    degeaba mergi la biserica si dupa aia injuri,trebuie sa fi putin credincios,pe mine cel putin ma scos din 3 accidente periculoase,am atipit in toate trei faze si tot timpul m-am trezit in ultimil moment,una era la 50 de merti de tir pe sensul lui de mers si pot sa zic ca dumnezeu a fost cu mine,si am masina sfintita.
                    )) prietene puteai sa ai si apa plata cu lamaie in masina , crede-ma ca nu aia te`a salvat ) auzi tu , pai de unde stii ca dumnezeu te`a salvat ma?bai , voi sunteti manipulati in ultimul hal de o institutie care produce bani pe banda rulanta de pe urma naivitatii celor ce cred in NIMIC!!!tu nu te gandesti logic unpic ca atunci cand la noi de exemplu e pacat sa speli ( nush ce sfant in calendar ) altu din china care nu are nicio treaba spala rufe de rupe?chiar nu pricepi?dc au murit atatia oameni in japonia?aa ei nu sunt crestini...si ce s-a gandit dumnezeu ca sa le dea o palma.tu zici ca dumnezeu a fost cu tine pt ca asa vrei sa zici , defapt doar norocu si sansa te`au salvat de la un accident , dar manipularea face sa zici ca dumnezeu ( adik nimeni ) te`a salvat.scuze pt offtopic dar nu ma pot abtine.

si o intrebare simpla : ce inseamna apa sfintita?un nene(recte popa) spune 3 cuvinte si da cu busuioc(sau cu ce da el) prin apa?pai asa pot face si eu , si tata , si cine vrei tu.au murit bebelushi in cazanu de botez si imi zici mie ca pe tine te`a salvat dumnezeu....
                    Last edited by nightboy; 5 April 2011, 21:23.

Comment

• nightboy ,aici nu se tin cursuri de teologie sau de prepararea apei sfintite.
                      fa`ti cont pe www.trinitas.ro si spuneti ofurile acolo.

Comment

• inseamna ca nu esti credincios,eu pot sa zic ca da el ma salvat.asa ziceti toti si cand dati de rau ajutama doamne.

scuze ca am postat in legatura cu tema asta.
                        Last edited by cosmin83; 5 April 2011, 21:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Imi pare sincer rau pentru ce-ai patit, si eu acum o saptamana (28 MAR) am patit un incident. Un berbec cu un Bmw s-a "oprit" in spatele meu, abia luni 4 aprilie a intrat in service. Faza tare e ca eu filmam in timp ce s-a produs accidentul si se simte pe camera, plus dupa accident un mic interviu al soferului comic Filmuletul l-am postat pe net, cine doreste i pot da link sau daca am voie il pun aici
                          Noi sa fim sanatosi, ca restul vine de la sine!
                          http://dintrafic.files.wordpress.com/2010/09/w.jpg

Comment

• Nu pot sa neg ca din anumite puncte de vedere biserica este cea mai profitabila afacere din lume in momentul de fata.
                            Eu unu recunosc ca nu sunt ce-a mai religioasa persoana din lume, dar sa zicem ca "cred" in acel ceva care exista pe acolo pe undeva. NU neg faptul ca de cateva ori am crezut si eu ca fac pasul final, dar am scapat totusi.
                            In concluzie nu cred ca e aici locul in care sa criticam biserica.

In ceea ce priveste accidentele, asta e. Se poate intampla oricui si oricand. Noi sa fim sanatosi ca tablaria se repara.

@stifler - imi pare rau de accident, speram ca se rezolva repede si revii curand pe sosele.

Comment

• azi am luat masina
                              http://dintrafic.files.wordpress.com/2010/09/w.jpg

Comment

• New add-on

Noua imagine pentru Blacky
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google