My KSJ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• My KSJ

[FONT="Times New Roman"]
    M-am hotarat sa-mi arat si eu masina.
    Un Logan model Laureate, 1.5DCI de 85cp, fabricatie noiembrie 2007.
    In afara de dotarile de serie:
    -soft stage 1 dimsport
    -jante aliaj MAM 15''
    -difuzor bara spate
    -a doua plafoniera
    -leduri in usile fata(urmeaza si la cele din spate, dar cand se mai incalzeste putin)
    -module leduri sub bord si sub scaunele fata;
    Momentan nu mai imi vin altele in minte;
    Sper, cu ajutorul vostru sa reusesc sa fac mai multe lucruri interesante si sa ma atentionati atunci cand gresesc!

Maine voi incerca sa fac poze noi. Acestea sunt de aproximativ un an.
    Attached Files
    Zambeste! Maine poate fi mai rau...

bine ai venit, imi place masina ta, este ingrijita, asteptam poze mai noi cu ce ai mai pus pe ea.
    sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

modificari bune ! frumos, tine-o tot asa ;) sa pui poze si cu jantele...o suspensie nu te tenteaza?
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Bine ai venit si sa stapanesti masina sanatos si sa o plimbi multi km fara probleme.

Ca prim sfat este sa dai jos paravanturile alea sau daca le-ai dat deja e foarte bine.

Iti spun asta nu ca arata urat cu ele dar o sa vezi in timp o sa iti zgarie geamul si macaralele nu o sa iti mai ridice bine geamul, se forteaza cand ajunge geamul sus.

Poti de exemplu sa ii vopsesti barile integral, manerele de la usi, bandourile de la usi in culoarea masinii.

Singurul lucru care nu imi place la masina ta este faptul ca ti-ai decupat folia la al treilea stop pe frana.

In rest numai bine si spor la modificari.
        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Poze cu jantele la primavara. Acum sunt la pastrare.
          Urmeaza in primavara bandourile, manerele usi si barile in culoarea caroseriei, de asemenea doresc si niste arcuri(dar ceva care coboara doar 3-3.5cm).
          Folia trebuie schimbata pt ca este pusa de mine(este din aia ordinara), tot la primavara;
          Doresc sa achizitionez ceas de boost si eventual voltmetru.
          Apropo...am schimbat si oglinzile. Am pus de Prestige. Maine voi reveni cu poze actuale.
          Multumesc si de aprecieri dar si de critici!

Comment

frumoasa masina , mai ales culoarea.
            asa cum zice si SDP , paravanturile jos .
            in rest multi km fara probleme
            sigpic

Comment

Foarte frumoasa masina si ingrijita. Ma gandesc ca ai si AC pe ea asa ca nu vad rostul paravanturilor, eventual daca esti fumator si mergi mult cu geamul deschis. Oricum spor la modificari!

Comment

hai cu pozele noi sa vedem si noi modificarile.faina masina. multi km fara probleme si spor la modificari
                sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...2.html?t=27652

Comment

Bine ai venit ....
                  Foarte frumoasa masina sa ai grija de ea si multi Km fara probleme ....
                  ABS+ 1.6

Comment

Poze

Poze actuale asa cum am promis...
                    Am uitat de incalzire in scaunele fata(cand mai stang ceva bani vreau sa montez si in spate)

PS: nu va luati de scafandrul meu...daca voi avea bani de un clean va disparea si el, daca nu...nu
                    Eu fac scufundari "si el merge cu mine mereu"...
                    Attached Files
                    Last edited by Manolo KSJ; 18 January 2011, 12:20.

Comment

bun venit in Paradisul Loganarilor de Bucuresti!
                      lipsa text

Comment

super tare nenea. chiar arata bine. spor la modificari in continuare.
                        cromul dat jos si ar merge plasa in fata, daca tot o sa o faci clean si sa fie un pic spre sport tinand cont difuzoru spate, dar acum sa vedem si jantele cum sta treaba.

bafta!
                        Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

Multumesc Bleizer! poate ti se face mila de mine si-mi faci si mie niste poze mai de Doamne-ajuta...

Comment

ar fii mai bine sa da-i jos cromul de la bara fata, paravanturile si acel stiker de pe portbagaj ! si eventual vopseste barele, bandourile si manerele in culoarea caroseriei !

stopururile, le-as fii preferat mai mult pe cele cu semnal alb
                            in rest masina arata ok ... Bafta
                            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

deviza Logan Club - aici toti suntem prieteni!

facem, doar esti loganar de-al nostru!
                              ii ajut si pe ceilalti, ca sa nu zica lumea ca sunt rasist...dupa cum zice si deviza Logan Club
                              lipsa text

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google