Las masina sa vorbeasca de la sine.
Dj 10 cfh
Collapse
X
-
frumos, ma bucur ca n-ai bagat chestii inutile pe ea, gen prelungiri si altele. sa ai bafta in ce iti propui si nu in ultimul rand bani" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Multumesc la toti pentru urari, asemenea si voua.
Originally posted by leo_negrescu View Postvlad baga detalii in legatura cu masina.de asemenea proiecte de viitor.
La randul meu, i-am oferit o instalatie GPL de la BRC, serigrafia de la ceasuri si de la climatizare.
Pe viitor, pe langa anumite upgradeuri de confort in interior, voi incerca sa scot cat mai mult din motorul de 1,6. Cum, va ramane de vazut. Idei sunt, bani mai trebuie.
In ce priveste tuningul exterior, in cel mai bun caz va fi echipata cu kitul de uzina (evident, un set de jante nu va lipsi - OZ Canova - ramase de la vechea masina)
Noi poze in curand.
Originally posted by Tudor View Postfrumos, ma bucur ca n-ai bagat chestii inutile pe ea, gen prelungiri si altele. sa ai bafta in ce iti propui si nu in ultimul rand bani
Originally posted by nicu_rcn View Postfrumoasa masina, apropo, in prima poza e folia aia in 2 culori su celebra "plasma"?
Comment
-
Originally posted by ursuvladimir View PostMasina este cum se vede in poze un Prestige 16v din 2006. Ca si modificari, fostul proprietar a avut grija sa o doteze cu un set de arcuri Eibach, evacuare Bastuck pe 55 si folie Lumar.
La randul meu, i-am oferit o instalatie GPL de la BRC, serigrafia de la ceasuri si de la climatizare.
Pe viitor, pe langa anumite upgradeuri de confort in interior, voi incerca sa scot cat mai mult din motorul de 1,6. Cum, va ramane de vazut. Idei sunt, bani mai trebuie.
In ce priveste tuningul exterior, in cel mai bun caz va fi echipata cu kitul de uzina (evident, un set de jante nu va lipsi - OZ Canova - ramase de la vechea masina)
Comment
Comment