Dj 10 cfh

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dj 10 cfh

Las masina sa vorbeasca de la sine.
    Attached Files
    sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

noul nostru coleg!!!bine ai venit printre noi!
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Bine v-am gasit. Leo merci pentru post (nu aveam nici o poza cu masina).
      O sa incerc sa ajung si pe la intalniri
      Tel.:
      http://www.userbars.com/i/343873.jpg

Comment

vlad baga detalii in legatura cu masina.de asemenea proiecte de viitor.
        sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

bordul e super super belea

Comment

frumos, ma bucur ca n-ai bagat chestii inutile pe ea, gen prelungiri si altele. sa ai bafta in ce iti propui si nu in ultimul rand bani
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

felicitari imi place cum arata!

Serigrafia de la ceasuri e excelenta..da chiar bine! si 16v`ul e excelent ca motorizare

Comment

Frumoasa cosnola
                sigpic
                !

Comment

frumoasa masina , consola asa e din fabrica sau e facuta de tine cu folie?
                  ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

super masina !

sa o stapanesti sanatos multi km fara probleme !

Comment

frumoasa masina sa o stapanesti sanatos fara incidente
                      sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

frumoasa masina, apropo, in prima poza e folia aia in 2 culori su celebra "plasma"?
                        sigpic

Comment

Din cate observ eu e un 1,6 16v consola e din fabrica
                          frumoasa masina si pe un 16v e cea mai frumoasa culoare
                          Cristi-VNC

Comment

Multumesc la toti pentru urari, asemenea si voua.

Originally posted by leo_negrescu View Post
                            vlad baga detalii in legatura cu masina.de asemenea proiecte de viitor.
                            Masina este cum se vede in poze un Prestige 16v din 2006. Ca si modificari, fostul proprietar a avut grija sa o doteze cu un set de arcuri Eibach, evacuare Bastuck pe 55 si folie Lumar.
                            La randul meu, i-am oferit o instalatie GPL de la BRC, serigrafia de la ceasuri si de la climatizare.
                            Pe viitor, pe langa anumite upgradeuri de confort in interior, voi incerca sa scot cat mai mult din motorul de 1,6. Cum, va ramane de vazut. Idei sunt, bani mai trebuie.
                            In ce priveste tuningul exterior, in cel mai bun caz va fi echipata cu kitul de uzina (evident, un set de jante nu va lipsi - OZ Canova - ramase de la vechea masina)
                            Noi poze in curand.

Originally posted by Tudor View Post
                            frumos, ma bucur ca n-ai bagat chestii inutile pe ea, gen prelungiri si altele. sa ai bafta in ce iti propui si nu in ultimul rand bani
                            Nici nu o sa vezi prelungiri si alte alea. Mersi si sper sa fie.

Originally posted by nicu_rcn View Post
                            frumoasa masina, apropo, in prima poza e folia aia in 2 culori su celebra "plasma"?
                            Nu, nu este. Este serigrafie.
                            Last edited by ursuvladimir; 27 January 2011, 23:34. Reason: Automerged Doublepost
                            Tel.:
                            http://www.userbars.com/i/343873.jpg

Comment

Originally posted by ursuvladimir View Post
                              Masina este cum se vede in poze un Prestige 16v din 2006. Ca si modificari, fostul proprietar a avut grija sa o doteze cu un set de arcuri Eibach, evacuare Bastuck pe 55 si folie Lumar.
                              La randul meu, i-am oferit o instalatie GPL de la BRC, serigrafia de la ceasuri si de la climatizare.
                              Pe viitor, pe langa anumite upgradeuri de confort in interior, voi incerca sa scot cat mai mult din motorul de 1,6. Cum, va ramane de vazut. Idei sunt, bani mai trebuie.
                              In ce priveste tuningul exterior, in cel mai bun caz va fi echipata cu kitul de uzina (evident, un set de jante nu va lipsi - OZ Canova - ramase de la vechea masina)
                              Asa da, are potential masina, spor la modificari!
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google