Originally posted by dan.moraru
View Post
CMD-ul Meu
Collapse
X
-
Daca are 60k si nu a fost lovita e bun pretul
PS:a mea a ajuns la 71.000 cu distributia originala ;)) sport extrem si diesel ul la 74 si ceva )Last edited by WeeD; 28 January 2011, 19:01.
Comment
-
Originally posted by WeeD View PostDaca are 60k si nu a fost lovita e bun pretul
Comment
-
intretinuta masina si curata ,multi km cu ea fara probleme
Comment
-
bine ai venit printre noi!se vede ca masina a fost si este intretinuta!dar trebuie sa scapi de cateva chestii de pe ea:alea de vin pe marginea usilor(nu stiu cum le zice)
alea din geam
presuri roata spate(sa fie negre)
sa o stapanesti sanatos!!Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Bine ai venit! Frumoasa masina, dar mai bine ai pune xenon-ul ala mai repede, eu cred ca mai bine vezi cu becuri normale decat cu alea ale tale....
P.S: Te asteptam pe la intalniri!
Comment
-
Originally posted by pipan View Postbine ai venit printre noi!se vede ca masina a fost si este intretinuta!dar trebuie sa scapi de cateva chestii de pe ea:alea de vin pe marginea usilor(nu stiu cum le zice)
alea din geam
presuri roata spate(sa fie negre)
sa o stapanesti sanatos!!
Edit: Acum 2 saptamani masina a primit o alarma.Alarma este de la mega drive.Attached FilesLast edited by CMD; 28 January 2011, 21:05.
Comment
-
Originally posted by pipan View Postok,gand la fel!!!
proiectoare,jante,badboy,si geamuri fata elect!!zic eu!
Asta o sa se intample cand o sa fie a mea mometan nici permis nu am, e inca a lu` tata si imi vine greu sa-l conving pentru noi accesorii de abea l-am convins s-a punem folie.
Cu timpul o s-ai mai fac asta e prima masina a familiei si am timp sa o "prepar" e a noastra de vreo 8 luni.Last edited by CMD; 28 January 2011, 21:13.
Comment
Comment