Astea de Duster nu imi plac doar serigrafia e frumusica.Imi plac mai mult inele de Ph2.Dar cred ca ma limitez la serigrafie nu dispun de bani prea multi sunt banii mei de buzunar
CMD-ul Meu
Collapse
X
-
Salutare, nu am mai postat de ceva vreme dar vin acum cu cateva vesti care se vor intampla cat de curand (1 saptamana maxim 2).Voi rezolva toate problemele cu rugina la un nene de la Cluj care vin in oras la mine. Masina va "suferi" un polish.Ieri am observat ceva ce ma bucurat ff tare in cutia de la alarma sunt 4 actuare (sau cum se spune ) cu tot ce le trebuie sa fie montate tije,fire,suruburi, si vreau sa ii pun masinii deshiderea portbagajului din interior si din telecomanda as mai vrea sa fac o modificare sa renunt la arcurile de la portbaj si sa pun un telescop (sau 2 daca e necesar) as vrea si eu o parere de care telescop sa folosesc ?
Inca 2 poze cu masina.
Comment
-
Pff.....Nu imi mai gaseam topicul ) nu am postat de ceva vreme.
Las pozele sa vorbeasca, si vor mai urma cu alte lucruri noi pe la masina.Toate la timpul lor
PS: Multumesc Chelull pt oglinzi, apelati cu incredere la el.
Comment
-
Lucruri noi nu prea sau facut pe la masina :|.....
Azi ... mi`a "zambit" un radar... 70 in localitate scapat doar cu averstiment
Comment
-
Nu a fost o problema pt mine ca a fost rosie.Am trecut peste faza asta de mult adica sa imi para rau ca ar fi rosie si se matuieste. In legatura cu Audi din cate stiu au modele Rosii.Attached Files
Comment
-
Originally posted by CMD View Post
Azi ... mi`a "zambit" un radar... 70 in localitate scapat doar cu averstimenthttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
Comment