CMD-ul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by dan.moraru View Post
    Ai schimbat distributia?Vezi ca ar trebui schimbata la 60000 de Km.
    Da aveam 59k cand am schimbat-o atunci am schimbat si uleiul.

Comment

Daca are 60k si nu a fost lovita e bun pretul

PS:a mea a ajuns la 71.000 cu distributia originala ;)) sport extrem si diesel ul la 74 si ceva )
      Last edited by WeeD; 28 January 2011, 19:01.
      Click! - http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4

Comment

Originally posted by WeeD View Post
        Daca are 60k si nu a fost lovita e bun pretul
        Aripa stanga spate parca mi se pare a fi schimbata si partea stanga a masinii e mai pronuntata in culoare decat partea dreapta.O explicatie ar fi ca in parcare masina in parcare este expusa mai mult soarelui pe partea dreapta. Sau prima varianta sa fi fost inlocuita aripa.

Comment

intretinuta masina si curata ,multi km cu ea fara probleme
          http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

bine ai venit printre noi!se vede ca masina a fost si este intretinuta!dar trebuie sa scapi de cateva chestii de pe ea:alea de vin pe marginea usilor(nu stiu cum le zice)
            alea din geam
            presuri roata spate(sa fie negre)

sa o stapanesti sanatos!!
            Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Bine ai venit! Frumoasa masina, dar mai bine ai pune xenon-ul ala mai repede, eu cred ca mai bine vezi cu becuri normale decat cu alea ale tale....

P.S: Te asteptam pe la intalniri!
              My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

frumoasa,sa ai grija de ea.iar de restul te ocupi.sa ai bafta in ceea ce ti-ai propus sa modifici,in primul rand sa iti placa tie,dar sa tii un pic cont si de parerile celorlalti.
                sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

Originally posted by pipan View Post
                  bine ai venit printre noi!se vede ca masina a fost si este intretinuta!dar trebuie sa scapi de cateva chestii de pe ea:alea de vin pe marginea usilor(nu stiu cum le zice)
                  alea din geam
                  presuri roata spate(sa fie negre)

sa o stapanesti sanatos!!
                  Acele chestii de la portiere cu asa ceva am cumparato si cred ca sunt lipite pe interior cu picatura sau ceva de genu chiar azi am incercat sa scot una dar mie frica sa nu iau vopseaua cand o scot.Dati-mi un sfat cum as putea sa scot acele chestii de la portiere.Si in legatura cu acele plase lipite cu ventuze pe geam vor disparea cand voi pune folia cel mai probabil peste vreo 2 luni.Si in legatura cu presurile, ele aveau la toate 4 o bucatica alba cu sigla renault dar la celelate 3 mi-au cazut a ramas numai pe dreapta spate dar cred,ca intr-o zi cand nu e tata atent o "fur" si pe aia.

Edit: Acum 2 saptamani masina a primit o alarma.Alarma este de la mega drive.
                  Attached Files
                  Last edited by CMD; 28 January 2011, 21:05.

Comment

ok,gand la fel!!!
                    proiectoare,jante,badboy,si geamuri fata elect!!zic eu!
                    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Originally posted by pipan View Post
                      ok,gand la fel!!!
                      proiectoare,jante,badboy,si geamuri fata elect!!zic eu!

Asta o sa se intample cand o sa fie a mea mometan nici permis nu am, e inca a lu` tata si imi vine greu sa-l conving pentru noi accesorii de abea l-am convins s-a punem folie.
                      Cu timpul o s-ai mai fac asta e prima masina a familiei si am timp sa o "prepar" e a noastra de vreo 8 luni.
                      Last edited by CMD; 28 January 2011, 21:13.

Comment

pana atunci strangi idei,bani si multe convingeri pt batranu tau.
                        sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

Sa pun inapoi becurile originale? Cand am vazut parerile voastre despre aceste becuri parca mi-am schimbat si eu parerea despre ele.

Comment

Acum ti ai schimbat tu parerea? Eu le am pus azi iar. Parca se vede de data asta ... oricum m am zapacit de tot.

Comment

Nu stiu ce sa fac parca parca vad bine becurile dar cand am auzit parerile voastre as vrea sa le schimb.

Comment

Mai probeaza le odata pe astea si vezi apoi cu cele normale cum ti se pare. Eu unu o sa le fac proba si ti spun!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google