becurile astea no name sunt praf,da in fine fiecare cu parerile lor!eu zic sa iti pui becurile originale ca sunt mai bune!!
CMD-ul Meu
Collapse
X
-
Originally posted by iulian_may View PostMai probeaza le odata pe astea si vezi apoi cu cele normale cum ti se pare. Eu unu o sa le fac proba si ti spun!
Comment
-
Niste poze cu interiorul.Si o mica problema cu bara care s-a fisurat dar am rezolvato.Attached Files
Comment
-
Am avut si eu ambiance, de care am fost foarte multumit, a mea era alba.Am vandut-o unui prieten care a modificat cate ceva la ea :incalzire in scaune,geamuri electrice,oglinzi electrice si incalzite,computer de bord cu toata plansa de prestije,folie geamuri + stalpi.
Daca ai face chestiile astea ai avea o masina super.Bafta mare !!Tinc fest !!
Comment
-
Fi sigur ca as vrea sa imbunatatesc masina dar asta o sa se intample cand o sa fie a mea.Am2 parinti sunt bugetari si nu pot sa investesc prea mult in masina, doar pentru intretinerea ei si cate ceva pe aici pe colo.
Deci asa e Ambiance fara nimic dotari nu? inseamna ca asa model e si al meu, m-am uitat la portiera din dreapta si nu vad nici un scris.
Numai bine.Last edited by CMD; 30 January 2011, 14:31.
Comment
-
-
S-a cam pus praful peste acest topic, am 2 vesti una rea si una buna.
1-Aia buna: CMD-ul a primit ceva nou la interior o sa vedeti in poze
2-Aia rea: Am gasit 2 locuri cu rugina la masina (poze)
Pe aceasta cale le multumesc lui Florin_dnf si lui Demon_hunter.
Comment
-
Salutare nu prea am mai postat de ceva vreme, duminica pe data de 13 CMD-ul mai avea putin si "pupa" pe la vreo 70-80 la ora cu un opel.Toate imtamplarea se intampla in drum spre manastire pe la ora 8:30 la o curba la dreapa un opel iesea de pe un drum de tara care era la sfarsitul curbei cum s-a asigurat ala nu stiu dar a ajuns cu toata masina dea latul soselei,taicamiu cand la vazut a calcat frana si asfaltul find umed masina se ducea sanie scartiala de roti noroc ca a tras stanga si am fost cu roata stanga pe acostament si am reusit sa il ocolim am ajuns pe partea lui de mers la depasit prin dreapta lui opelul era cu fata spre noi.Am trait o expierenta urata nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu.
O veste mai buna peste cateva zile CMD-ul va primi 3 lucruri noi unul dintre ele va fi protectii praguri, atat pana acum. (sa nu va asteptati la lucruri marete)
Cam asa o sa arate protectile praguri.Attached Files
Comment
-
Azi am primit noile accesorii pt masina.Deja astept sa le pun pe masina dar vreamea nu tine cu mine.Ii multumesc lui alexino un om de incredere.
Comment
Comment