in cat timpt ai primit stickerele de la el ?
CMD-ul Meu
Collapse
X
-
sa o stapanesti sanatos, si fara probleme!
Comment
-
Astazi am stat toata ziua langa masina..De dimineata am mers sa o aspir am facut tot la ea e ca noua.Am si spalato ca arata jalnic era full noroi pe ea.Am si lipit pe ea accesorile si au iesit ff frumos, am facut si o poza la ornamentul de toba care il am de vreo 2 sap.
Comment
-
in legatura cu rugina, iti zic sigur ca n-a fost atinsa, am rugina in acelasi loc,desi a fost facuta o data aripa, la cei de la dacia .
da cromul jos din fata , arata mai bine
drumuri bune !" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Am cam uitat de topic si nu prea am postat de mult .Astazi am incaltato cu "sandale" a trecut la anvelopele de vara.
PS:Pozele sunt facute inaite de a merge la vulcanizare, din lipsa de ocupatie probabil.Last edited by CMD; 3 April 2011, 21:26.
Comment
-
In cateva zile imi va veni asteptata cotiera.
Comment
-
In sfarsit am montat cotiera azi mia permis si mie vremea sa o spal sa o aspir ca era jale in ea.Mi se pare ff usoara montarea cotierei.
Scuzati claritatea pozelor
Comment
-
Salutare as vrea sa va urez un Hristos a Inviat !
Se pune prafu pe topic
Am cateva intrebari pentru cei care au schimbat serigrafia cu una de prestige:
1- Se va vedea urat fara acel cadran argintiu care incojoara ceasurile ?
2-Se poate pune si pot sa o folosesc cu placere fara ca sa schimb luminile din bord adica sa le las pe cele stock (ma refer la lumina )
3- Se merita?
Am mai atasat cateva poze cu masina si una pe ici pe colo cu viitorul propietar al masini ) mai e pana atunci.(Peisajul cam lipseste pozele sunt facute la bunici cand am mers sa ii vizitam in a 2 zi de pasti.)
Astept niste raspunsuri.
Comment
-
In legatura cu serigrafia de Prestige nu se vede urat fara vitrina de Prestige sau Laureate,daca iti place eu zic ca merita sa dai 60 de lei(serigrafia + ace)sa iti pui.Acum faci cum vrei,doar sunt banii tai.Atasez o poza cu ceasurile mele,numai ca eu am schimbat lumina la ceasuri inainte sa schimb serigrafia si nu pot sa iti zic cum e iluminarea stock noaptea.Oricum ziua este cel mai vizibil serigrafia.Attached Files
Comment
-
Din cate stiu eu se pot scoate acele cerculete negre si se pot pune argintii(Laureate),cromate(Prestige)sau de Duster dar mai costa si alea bani.Poti pune si serigrafie de Duster dar e mai greu de gasit.Poti intreba pe Bazar Pitesti sau Mioveni si gasesti mai usor.Uite si doua poze cu serigrafie de Prestige si inele de Duster.Cu putin noroc gasesti ceasuri de Prestige complete la un pret bun.
Comment
Comment