CMD-ul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Astea de Duster nu imi plac doar serigrafia e frumusica.Imi plac mai mult inele de Ph2.Dar cred ca ma limitez la serigrafie nu dispun de bani prea multi sunt banii mei de buzunar

Comment

Salutare, nu am mai postat de ceva vreme dar vin acum cu cateva vesti care se vor intampla cat de curand (1 saptamana maxim 2).Voi rezolva toate problemele cu rugina la un nene de la Cluj care vin in oras la mine. Masina va "suferi" un polish.Ieri am observat ceva ce ma bucurat ff tare in cutia de la alarma sunt 4 actuare (sau cum se spune ) cu tot ce le trebuie sa fie montate tije,fire,suruburi, si vreau sa ii pun masinii deshiderea portbagajului din interior si din telecomanda as mai vrea sa fac o modificare sa renunt la arcurile de la portbaj si sa pun un telescop (sau 2 daca e necesar) as vrea si eu o parere de care telescop sa folosesc ?

Inca 2 poze cu masina.
      Attached Files

Comment

Pff.....Nu imi mai gaseam topicul ) nu am postat de ceva vreme.

Las pozele sa vorbeasca, si vor mai urma cu alte lucruri noi pe la masina.Toate la timpul lor

PS: Multumesc Chelull pt oglinzi, apelati cu incredere la el.
        Attached Files

Comment

Pentru a nu mai avea probleme cu gasirea topicului te sfatuiesc sa-i pui un "semn de carte".
          Ai rezolvat problemele cu rugina?

Comment

Oricum am glumit cu gasirea topicului,

Maine sunt programat sa ma duc la service sa ma apuc de problemele de rugina.

Comment

Lucruri noi nu prea sau facut pe la masina :|.....

Azi ... mi`a "zambit" un radar... 70 in localitate scapat doar cu averstiment
              Attached Files

Comment

Frumoase pozele...ai grija cu radarele astea ca nu stii unde dai peste ele

Comment

Las' ca se mai intampla cu radarele...macar sa nu ne opreasca si noi sa fim sanatosi )
                  p.s: frumoasa masina
                  Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

cauta autocolant rosu sa pui pe cromul ala..va da mai bine
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Rog un Moderator sa inchida Topicul !

Multumesc !

Comment

Ce ai patit, de ce sa inchida topicul?

Comment

Nu a patit nimic !.. Pe la masina nu se vor mai face modificari asa ca nu isi mai are rostu acest topic.Numai bine !

Comment

culoarea asta rosie nu e buna pt logan, audi de exemplu nu exista rosu, o masina serioasa nu este rosie, mai alea ca e spre roz...dar pretul a fost f bun si nu te mai uiti la culoare
                            Logan laureat 1.2

Comment

Nu a fost o problema pt mine ca a fost rosie.Am trecut peste faza asta de mult adica sa imi para rau ca ar fi rosie si se matuieste. In legatura cu Audi din cate stiu au modele Rosii.
                              Attached Files

Comment

Originally posted by CMD View Post

Azi ... mi`a "zambit" un radar... 70 in localitate scapat doar cu averstiment
                                ceee??? La radar se da si avertisment??? eu am luat sambata cu 65 si am luat amenda si 2 puncte
                                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google