si despre stickerul cu " Got Stance ? ", ce ne poti spune ? e bine ca sunt stickerele ieftine....
My Ride CRY
Collapse
X
-
-
mai sunt si critici, nu trebuie sa te superi..stickerele au devenit un "must have" pe forum din cate vad dar fiecare e liber sa-si faca ce vrea .. bafta si spor la imbunatatiri...
apropo, marfa lupele, sa le aprinzi sanatos" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Imi place ca masina este ingrijita dar scapa de acele stickere sau daca nu vrei sa scapi de ele fa masinuta in asa fel incat sa le merite adica low&simply cu niste jante ok ( vezi matheo, kys-ul, zuz-ul si altii care au abordat acest stil ).
Eu unu zic ca 1 data sa incepi cu suspensia si aici ti-as recomanda H&R, lasa masina 45 mm daca vrei niste arcuri care nu lasa masina asa mult ia Eibach dar dupa ceva timp o sa-ti doresti ceva care lasa si mai jos cum mi se intampla mie , normal cu sistemul de franare se incepe dar na toti vrem intai sa ne vedem masinutele cat mai jos
Lupele imi plac la nebunie
Ai grija la aripa spate acolo, sa o faci ca daca o lasi asa o iarna o sa-ti rugineasca rau ( vad ca e vopseaua luata sau poate mi se pare )Last edited by Christnacht; 17 October 2011, 17:01.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
daca imi voi pune arcuri voi fi obligat sa renunt la multe drumuri pe care le fac destul de des...de exemplu la bunici la tara...unde merg de 2-3 ori cel putin pe luna...
la aripa spate a sarit vopseaua...dar vreau sa risc si iarna asta..pentru ca masina prin primavara intra la vopsit...
ma bucur ca iti plac lupele...stima!
Comment
-
Si eu fac des drumuri de tara si n-am avut pana acum probleme din cauza arcurilor decat ca ma zgaltaie mai tare dar in rest masina este ok pe dedesubt.
Ce culoare o faci tot egee ? Sa bagi putin in vopsea niste pigmenti galbeni sau aurii, la soare s-ar vedea crima. Ai timp sa te gandesti pana atunci
Numai bine si mult succes in tot ce ti-ai propus!Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment