B 860 hmv

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ehhh...nu e chiar cancan - nu mergi singur pe strazi . In plus, gusturile se pot shlefui daca vin pareri sincere din partea strainilor si nu a apropiatilor.
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Pana acum nu am facut vreo oribilitate din masina mea , o sa o revopsesc,posibil sa ii schimb culoarea si restu vin de la sine

Comment

• De data asta poate nu mai iese coaja de portocala .
        sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Nu a fost coaja de portocala niciodata, doar ca nu avea linile care trebuiau,a fost prima masina pe care am facut-o, de atunci au trecut zeci de masini prin mana mea .....experienta isi va spune ulrimul cuvant acum

Comment

• Tot respectul pentru tine! Coaja necoaja el singur si-a facut-o, iese coaja o mai face odata ca isi permite, nu mai trebuie sa dea bani la meseriasi
            Te asteptam cu poze ;)
            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Stai liniștit hmv-ule ca oricum ai avut o mașină stas... Și cred ca o faci la fel de bine și acum.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
              sigpic

Comment

• asteptam sa vedem PH 2-ul

Comment

• Iar demontam tragem fire pentru CB
                  Attached Files
                  Last edited by Niki; 2 March 2014, 20:39.

Comment

• Ce tiganeala de izolatie ai facut...puteai sa cumperi un cablu termocontractor. Ca sa numai zic, ca firele se cositoresc nu se lasa intr-o banda izolatoare, si sa nu te miri de eventualele "rateuri" ale cb-ului.
                    Last edited by andrei_mircea; 2 March 2014, 21:37.
                    My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Nu se vad,da-le dracu'!
                      Sa dea bine pe afara si e perfect )
                      My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Originally posted by andrei_mircea View Post
                        Ce tiganeala de izolatie ai facut...puteai sa cumperi un cablu termocontractor. Ca sa numai zic, ca firele se cositoresc nu se lasa intr-o banda izolatoare, si sa nu te miri de eventualele "rateuri" ale cb-ului.
                        mircea, tin sa te contrazic, sti ca nu e recomandata cositorirea in astfel de situatii? din cauza ca, ai vazut, raman mici colturi care pot intepa izolatia in tipm si mai departe...
                        in situatii de genu se recomanda inbinarea cu piesa asta sau chiar o regleta
                        insa recunosc, si eu am facut la fel ca mircea (tiganeala cu banda izolatoare )
                        sigpic

Comment

• Gresit Nicu. Ce s-ar intampla daca am avea un manunchi de 20 fire si le-am conecta cu piesele respective???N-ar mai incapea sub bord, corect?

Cositorirea nu se recomanda, intr-adevar, dar din alt motiv. Cel cu intepatul izolatiei este cel putin hilar.

Se recomanda izolatie cu tub termocontractabil, este cel mai rapid si cel mai elegant. Poate si cel mai ieftin.
                          _
                          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Are dreptate Dany...
                            sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• mai baieti ,avand in vedere ca azi e duminica si vroiam neaparat sa fac CB-ul sa mearga am folosit cea mai rapida solutie, nu am avut timp sa desfac pinii sa ii pun pe un singur fir cum ar fi fost normal, cand o sa dau ceasurile jos pentru schimbarea ledurilor o sa fac ce trebuie

Comment

• Originally posted by dsign View Post
                                Gresit Nicu. Ce s-ar intampla daca am avea un manunchi de 20 fire si le-am conecta cu piesele respective???N-ar mai incapea sub bord, corect?

Cositorirea nu se recomanda, intr-adevar, dar din alt motiv. Cel cu intepatul izolatiei este cel putin hilar.

Se recomanda izolatie cu tub termocontractabil, este cel mai rapid si cel mai elegant. Poate si cel mai ieftin.
                                stiu ca suna hilar, dar nu am spus.o eu, ci pe un forum/site in domeniu (daca gasesc iti dau link.ul pe pm), da ai dreptate, daca ai avea un manunchi de fire...
                                cel mai important e ca tine si asa, eu am de ceva timp la fel si nu am avut probleme!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google