Sincer as pune alt model de butoane dar majoritatea au impulsul dat de calculatorul masinii, ca forma.gasesc multe modele si le pot pune oriunde dar m-am saturat sa dau gauri prin tot interiorul , sa le pun jos cum.le.are toata lumea nu prea ma coafeaza ( au deja prea multi jos la schimbator) am o cotiera cu tot cu consola de Passat dar.trebuie sa masor din nou daca intra intre scaune
B 860 hmv
Collapse
X
-
-
Fete de usi de Duster si gatasigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
-
Se referea probabil la pozitionarea butoanelor, o fata de usa de duster am dar mai am nevoie de cea de stanga de la sofer si de vandut o singura bucata nu vinde nimeni .....pana la 2din mai am re rezolvat cu plafonul pe interior si e gata 100% masina
La uch-ul de pe ph1 nu se poate face nici o chestie inteligenta ? Sau e depasit din punct de vedere tehnic ?
Comment
-
Se lucreaza ......
Comment
-
Le-am amplasat deja sub frana de mana , o sa caut pe viitor cateva butoane mai "futuriste" sa le.montez , ar merge cele de logan 2 sunt mai finute
Comment
-
In sfarsit am.avut timp sa vopsesc si consola centrala, in rest urmeaza........
Comment
-
Comment
-
Inca nu vreau sa schimb nimic la bordul actual ca nu stiu cand imi cade ceva pe.mana si il schimb cu totul , si uite azi pe.vremea.asta frumoasa m-am gandit sa tai bara......din nou
Comment
Comment