If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Crezi tu ca ar fi.mers cum zici tu ? Tu de ce crezi ca am optat sa tai din bara ? Doua motive : sa fie aceeasi curbura incorporand bucata din bara respectiva si 2 .de ce sa ma chinui sa dau gauri sa polizez sa bla bla bla cand deja aveam tot ce imi trebuie si doar le lipeam
Stopitorile sunt de pe o masina cu piese mai putin accesibile pe piata...Passat CC
Mersi de raspuns , ce sa zic . Super tare . Pentru tine poate este mai usor sa tai/lipesti . Eu personal as merge pe taiat/pilit etc , ca nu sunt fonduri de vopsit bara fata . Imi este mai usor sa tai locul unde o sa iasa stropitoarea si armatura.
Tu ai tot ce iti trebuie la indemana
In alta ordine de idei , este foarte bine ca ai si loc unde sa pui bazin aditional daca vei folosi . Eu am 1.5dci 85cp si spatiul este foarte "restrans" pentru un alt bazin .
Pompa pentru stropitoare o vei folosi pe cea originala sau vei adapta cate 1 pompita de parbriz pentru fiecare stropitoare ?
Chiar stropesc bine , acum este si ceva presiune data de compresor . Pe pompita nu o sa aibe forta asta , zic eu
Super tare si succes la urmatoarele modificari .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment