Am ramas fara cuvinte. Cum spuneau si baietii...avansezi FOARTE repede...dar avansezi foarte bine...si imi place ce iese. Hai cu noile modificari ca ai idei bune
B 860 hmv
Collapse
X
-
Comment
-
are nevoie de niste jante...
O intrebare am, de ce ai cautat sai iei masina asta atata timp la un pret cat mai mic ca acum sa ii pui servo, geamuri etc, adica multa bataie de cap si ramai si cu piese pe care nu le vrea nimeni... cand puteai de la bun inceput sa iei una cu toate dotarile si cu aia sa incepi proiectul ???
Comment
-
in momentul cand am luat masina nu aveam bani decat de o "Coaja" si dupa ceva timp am facut rost de bani si de idei si m-am apucat sa o modific
Comment
-
ce rost ar avea sa o vanda acuma ? ...
Comment
-
am avut un logan si l-am vandut din anumite probleme si mi-am luat tot logan, din mai multe motive(cel mai important e legat de costuri) deci de vandut nici nu se pune problema
Comment
-
momentan doar usa sofer o deschid din telecomanda alarmei si folosesc un fel de actuator (banuiesc ca asa se numeste) de portbagaj de espero dar singura mea problema momentan e aceea ca alarma are o functie de inchidere si deschidere a usilor cand iau contactu si ma deranjeaza ca atunci cand opresc motorul mi se deschide usa, deci rezolvarea este ca trebuie sa ma duc la baietii ce mi-au montat alarma sa imi anuleze functia aia
in rest se comporta bine deschiderea , mai vreau sa fac rost de inca 3 actuatori ca sa ii montez si pe celelalte usi
Comment
-
o sa-i dau un tarrrr sa vedem , ca mai astept un raspuns din partea cuiva cu niste scaune si nu stiu ce sa fac in continuare
Comment
Comment