salut si bine ai venit de ce nu ai facut`o pe rca-ul vinovatului daca el trebuia sa iti acorde prioritate?singurul lucru care l`as da jos de pe masina sunt dungile si initialele de pe portiera , apoi vopsita complet bara + capota.bafta cu masinuta si spor in ce ti`ai propus
B 860 hmv
Collapse
X
-
Daca e 200 de RON eu zic sa schimbi puntea, ar trebui sa fie prioritara atunci cand te vei apuca de trenul de rulare, iti uzeaza si cauciucurile neuniform, consum mai mare, merge in câș, nu arata nici bine...
Comment
-
jos dungile...vopseste totul in alb....si pentru masca uite o idee....in rest spor la treaba...Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.sigpic
Comment
-
Originally posted by Carmelo View PostPareri.Si mie imi plac dungile(am si pe masina) , dar incearca si tu alt model.Probabil ca o sa auzi multe pareri de genu "oare dungile se continua si sub masina".
In rest toate cele bune si multi km fara incidente.
P.s. ia vezi poate te inspiri de aici , sau iti comanzi un set de dungi LOGAN CUP (e undeva in jurul a 100ron)Attached Files
Comment
-
apropo sa stiti ca dungile sunt facute cu spary din vitan oricum o sa dispara cand vopsesc capota, imi place mult modelul B-53-SDP cred k o sa ma indrept spre asa ceva
Comment
-
200-300 lei costa bad boy-ul
puntea se vede ca este stramba ...
Comment
-
Originally posted by padurarud View PostSalut.Cum v-ati dat voi seama ca aveti puntea strimba?ca banuesc ca nu e vizibil.
Originally posted by Dany_DNY View Post200-300 lei costa bad boy-ul
puntea se vede ca este stramba ...
Comment
-
-
Originally posted by Ozon View PostTe-ai hotarat sa scapi de ea?
Comment
-
poate va vin idei unora legate de spatele masini voastreAttached Files
Comment
Comment