cat vrei pe masina ?:S
B 860 hmv
Collapse
X
-
-
de cateva zile am devenit din nou posesorul unui Golan, de data asta e albastru, motor 1,4 , din cauza finantelor proaste incepem doar printr-o revizie totala incluzand si toata buscaraia fata, o sa revin cu poze foarte curand
Comment
-
revin cu cateva poze cu masina, azi am montat "galagia" in portbagaj si sa transformat din scartait in muzica ambientala cu ceva bass,am avut ceva de furca cu casetofonul deoarece nu intra de tot in locasul lui din cauza unui plastic care atingea in spatele casetofonului, am mai facut curatenie generala in masina , am strans frana de mana deoarece avea joc din suruburi, si am scurtat schimbatorul de viteze ( era atat de lung ca la 1310 ) )
maine revin cu poze din interior
Comment
-
am un airbag lateral de BMW daca intereseaza pe cineva, vreau sa il schimb cu ceva piesa de Logan , astept oferte pe PM (daca e cineva doritor)
Comment
-
planuri sunt da nu prea sunt finante, dupa cum ti-am zis trebuie sa schimb planetara stanga, brate, pivoti si cam tot ce contine cauciuc pe dedesupt, am o mica problema intra cam greu in viteza, mai ales in treapta 2, agata si face zgomot nu tare da deranjant, ce sa aiba? furca, timoneria sau uleiu din cutie, tin sa precizez ca inca nu m-am uitat daca mai are ulei in cutie, iar plasticele (revin cu poze maine) care vin pe cutie sunt cam uzate, sugestii ceva?
Comment
-
Comment
-
mi-am luat acuma, are o saptamana de cand e in posesia mea, si sunt cat de cat multumit de ea, poate dupa ce o remapez o sa aiba sprintu dieselului de dinainte
Comment
-
pai ma gandeam la Dimsport sa o fac, daca in talon scrie 55 Kw cati cai inseamna? si mai am o intrebare, pe talon scrie albastru si pe carte scrie albastru-alb pot sa o vopsesc in albastru egee imi place mai mult culoarea aia
Comment
Comment