domnu` hmv, mi-a venit o idee, vazand filmuletul din link.. te-ai gandit ca la interior sa bagi si acolo niste fibra? sa faci portierele si eventual bordul "la nivel" ? sa nu mai fie "crapaturile" alea mici..cred ca ar arata super smecher, mai ales cu portierele imbracate intr-un material negru, poate piele...si sa faci si un model , poate tot din fibra , pentru un manar, de care sa tragi portiera ca la masini normale, nu scobitura aia ( pe mine unul ma dispera foarte mult ..
B 860 hmv
Collapse
X
-
la interior am doua variante, ori schimb tot cu phase 2 ,ori ceva custom, totul depinde de ce idei imi vin dar mai ales de finante
Comment
-
-
arata bine dar parca ai facut exces fibra/kit pentru gustul meu . totusi ai grija cu ea iarna asta ... e lege ca kitul trage apa daca nu e dat in spritkit si apoi vopsit . sunt sigur ca nu vrei sa te trezesti la primavara cu rugina pe sub toate modificarile .Last edited by silviu_cos; 22 October 2011, 23:11.
Comment
-
oricum masina are o vopsea provizorie pana la primavara , si evident ca mai am de lucru la ea deci posibil ca vopseaua data acuma sa sufere din nou modificari
jante ca astea vreau http://www.youtube.com/watch?v=BXGEU...eature=related
Comment
-
ce frumos era daca se gaseam jantele astea pe 4x100 ,sunt 420 euro/ set, dar nu ma las pana nu gasesc ce vreau
Comment
-
si eu zic la fel , si sincer arata foarte bine, acuma gradina domnului este mare si poate reusesc sa gasesc ceva ce "nu are nimeni " ca sa fiu si eu unic), daca nu apelez la Brock-urile pui golanu
)
Comment
-
Vezi ca la a ta mai asteptam inca ceva asemanator cu ce are "pejouuuu".... atunci vei fi unic in adevaratul sens al cuvantului!!
L.Eai auzit ca la magazin se vand genunchi de rama? cam asa e si asta cu loganu' ala "ciunat"
Last edited by maestrupiersic; 26 October 2011, 23:04.
Comment
-
pai unic legat de "air" nu sunt, cica exista un logan in Romania care are lambo dors si air ride , dar nu stiu daca informatia este adevarata ca nu am vazut poze sau vreun video cu el
Comment
Comment