domnu` hmv, mi-a venit o idee, vazand filmuletul din link.. te-ai gandit ca la interior sa bagi si acolo niste fibra? sa faci portierele si eventual bordul "la nivel" ? sa nu mai fie "crapaturile" alea mici..cred ca ar arata super smecher, mai ales cu portierele imbracate intr-un material negru, poate piele...si sa faci si un model , poate tot din fibra , pentru un manar, de care sa tragi portiera ca la masini normale, nu scobitura aia ( pe mine unul ma dispera foarte mult ..
B 860 hmv
Collapse
X
-
la interior am doua variante, ori schimb tot cu phase 2 ,ori ceva custom, totul depinde de ce idei imi vin dar mai ales de finante
Comment
-
-
arata bine dar parca ai facut exces fibra/kit pentru gustul meu . totusi ai grija cu ea iarna asta ... e lege ca kitul trage apa daca nu e dat in spritkit si apoi vopsit . sunt sigur ca nu vrei sa te trezesti la primavara cu rugina pe sub toate modificarile .Last edited by silviu_cos; 22 October 2011, 23:11.
Comment
-
oricum masina are o vopsea provizorie pana la primavara , si evident ca mai am de lucru la ea deci posibil ca vopseaua data acuma sa sufere din nou modificari
jante ca astea vreau http://www.youtube.com/watch?v=BXGEU...eature=related
Comment
-
ce frumos era daca se gaseam jantele astea pe 4x100 ,sunt 420 euro/ set , dar nu ma las pana nu gasesc ce vreau
Comment
-
si eu zic la fel , si sincer arata foarte bine, acuma gradina domnului este mare si poate reusesc sa gasesc ceva ce "nu are nimeni " ca sa fiu si eu unic ), daca nu apelez la Brock-urile pui golanu )
Comment
-
Vezi ca la a ta mai asteptam inca ceva asemanator cu ce are "pejouuuu" .... atunci vei fi unic in adevaratul sens al cuvantului!!
L.E ai auzit ca la magazin se vand genunchi de rama? cam asa e si asta cu loganu' ala "ciunat"Last edited by maestrupiersic; 26 October 2011, 23:04.
Comment
-
pai unic legat de "air" nu sunt, cica exista un logan in Romania care are lambo dors si air ride , dar nu stiu daca informatia este adevarata ca nu am vazut poze sau vreun video cu el
Comment
Comment