If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ma refeream daca ar fi convenabile ca pret ( pe viitor), apropo nu mi-ai zis pretu la tot ce contine partea de servo, ma intereseaza pretul informativ pentru ca am mai gasit si in Bucuresti la cineva cu montaj cu tot
am revenit cu cateva poze , scuzati calitatea proasta dar dardaiam de frig, vine iarna iar), ma poate lamuri cineva legat de cutia de viteze? agata si intra greu in treapta doi sa fie de la bucsa aia de plastic?
Am avut si eu niste belele cu cutia de viteze.Initial nu intra in viteza 1 si pe urma nu vrea nici in 2,3 decat dupa cateva incercari.
Am fost la cativa "ingineri" fiecare cu teoria lui ,ba ca e cutia, ba timoneria,ba inelele sicron in cele din urma am ajuns la un meseris care a turat-o pana la 4-5000 si cu ambreiajul apasat baga in viteze.Sincer de atunci nu am mai avut probleme .
Pe la articulatii mai mult ca sigur trebuie schimbat cate una alta.
da ,da bucsa aia nu e normal sa fie uzata pana la capat, ar trebui si aia schimbata, tija schimbatorului am scurtat-o si zici ca e schimbator de astra, trebuie sa ii schimb maciulia ca are una de dacie 1310 cu un trandafir in ea )
pai ma gandeam la Dimsport sa o fac, daca in talon scrie 55 Kw cati cai inseamna? si mai am o intrebare, pe talon scrie albastru si pe carte scrie albastru-alb pot sa o vopsesc in albastru egee imi place mai mult culoarea aia
daca intri pe site la DimSport acolo iti da si in Kw si in CP
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
la articulatii vreau sa schimb tot inclusiv planetarele, de la planetara era mizeria aia, au bagat vaselina in burduf da nu i-au schimbat si ei colieru l-au pus de forma si a aruncat tot afara, oricum trancane in viraje e dusa saraca planetara
ce ziceti de tobele astea borla de pe corvette? s-ar putea asa ceva si pe logan, nu avem cum sa comparam puterea motorului dar un sunet asemanator cu ce toba se poate obtine?
sincer cred ca am muncit jumatate de ora la el, lipiciul de pe folie l-am sters cu acetona de unghi ( 10 minute a durat) iar displaiul l-am sters de cateva ori cu acetona si am dat cu guma de sters dupaia si sa curatat foarte repede.
in tutorialul lui Cristi folia de plastic a lui sa matuit pentru ca a dat cu guma de sters pe ea,dar eu am folosit doar acetona pentru a mea si zici ca asa a fost din fabrica,
mie imi place cum a iesit, sper sa va placa si voua :P
momentan din lipsa de fonduri modific la interior ce imi permite, restu cand vin banii
Last edited by hmv86; 26 March 2011, 23:35.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment