sunt, cauta bine pe 4 t u n i n g ;)
B 860 hmv
Collapse
X
-
-
parada spec nu sunt semislick-uri ,nici la forma, nici la compozitie ...
Sa ai grija de jante,imi plac mult si anvelopele sa le stapanesti sanatos si sa nu le mai invarti dandu-te in spectacol ca nu are rost ... e o parere comuna
Sent from my Optimus 2X using Forum Runner
Comment
-
Si in plus la ce ti-ar folosi semislick-urile la un motor stok....http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by geo_ultras View Postlasa-l ma, poate asa l-a mintit ala de care le-a cumparat
hmv: mai documenteaza-te
Originally posted by cos_min_i View Postparada spec nu sunt semislick-uri ,nici la forma, nici la compozitie ...
Sa ai grija de jante,imi plac mult si anvelopele sa le stapanesti sanatos si sa nu le mai invarti dandu-te in spectacol ca nu are rost ... e o parere comuna
Sent from my Optimus 2X using Forum Runner
dupa ce o sa le dau un polish la buze eu zic ca o sa arate foarte bine, ma mai gandesc sa le revopsesc interiorul ca au cateva zgarierui minore care ma deranjeaza ( imi stau pe creier )
Comment
-
Comment
-
ce zice-ti vi se par ok ca strech cauciucurile pe fata, mie nu mi se pare un afect vizual atat dmare de la 225 la 205
Comment
-
da dar exista o mica diferenta intre 9J si 8,5 J , la tine pe spate stau altfel , cat e diferenta in cm ca si latime intre cele 2 jante ?
Comment
-
si pe fatza am 195.40 pe 8 j...si ai vazut ce trase sunt ;) nu sh sa-ti zic de diferenta...Attached FilesLast edited by Thejock3r; 11 April 2012, 22:37.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment