ca sa iti faci o idee, 195/45 pe 9.5j
B 860 hmv
Collapse
X
-
pai si in mersul.de zi cu zi nu e riscant pentru siguranta? ( intreb ca fapt divers )
Comment
-
nimeni nu garanteaza ca sunt sigure 100% dar am gasit pe site-urile din afara asemenea dimensiuni pe tractiune spate si ma gandesc ca stiu ei ce stiu, apoi nu avem masini care au sute de cai si care sa le forjam maxim. din ce am studiat eu este foarte important sa mentii o presiune de ~2.5 in ele pentru a se evita sarirea gumei de pe janta.
Comment
-
Exact,esti LOW , trebuie sa mergi mai incet,cu atentie
Abia nu mai uzezi masinasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
asa arata 195/40/17 pe 8,5 JAttached Files
Comment
-
-
asa am zis si eu cand le-am vazut , dar nu cred ca ma prinde anu asta cu schimbatul cquciucurilor pe 195, prioritate are vopsitul masinii si incerc ca pana il iulie sa fie gata
Comment
-
sa nu zice-ti ca nu fac tuning ) in sfarsit am scapat de stergatoarele alea indoite si vai de capu lor ca tot zicea lumea ca sunt cazute din pom pe masina mea, pentru cine e interesat de cele vechi i le fac cadou, cu tot cu lamele
Comment
-
s-au schimbat si "accesoriile" spate cu 205/40/17 Pirreli PZero deci acum sunt ful 205/
Comment
-
si pozicile ...........maine daca va fi totul cum e planificat mai adaugam cate una doua "upgrate-uri"
Comment
-
marfaa rau jantele astea, le-ai polishat ?
Comment
Comment