Orice se poate, eu ti-am zis cu o frana de mana gen mercedes c220cdi(2001), pe tragger sub bord, dar tragger-ul ala mai mult ca sigur poti sa-l pui si in alta parte!
B 860 hmv
Collapse
X
-
Eu cred ca poti pastra sistemul original al franei de mana intre scaune (adica sa nu modifici cablurile )doar sa mai adaugi un cablu care sa traga de el asa cum trage maneta. Cablul il poti duce in fata pe langa schimbator, apoi il poti curba pe sub bord pana in locul cu pricina, adica langa maneta care deschide capota. Nu stiu daca sistemul de la Mercedes poate fi demontat.real power..... diesel power by
Comment
-
cel de mercedes se poate demonta, inca nu am cautat unul sa vad exact cum se desface dar stiu ca se poate, doar a fost pus cumva acolo ;) , problema e ca pe langa pedala aia mai trebuie sa aiba o maneta care sa ii dea drumu inapoi dar eu tin minte cand am vazut asa ceva acum cativa ani ca apasai odata pe pedala si se blocau rotile si cand apasai a doua oara pe pedala se debloca .........o sa ma interesez ca urmeaza modificarile la interior
Comment
-
daca tot e clean macar sa fie clean de tot ) , si o mica poza cu consola ce va veni montata( inca nu stiu cand )
Comment
-
deci...de cand te-ai apucat de bara fata a inceput sa imi placa masina de mor...acum ce sa mai zic...sa te ajute Domnu sa pui consola fara prea multe probleme si sa termini masinuta cat mai repede...daca zic ca arata bestial e prea putin...abia astept sa o vad gata...sunt sigur ca va fi poate cel mai frumos logan din tara(exterior si interior), dupa parerea mea! Bafta in continuare!DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
sigpic
Comment
-
Originally posted by Tudor View Postce smecher ar arata cotiera aia, si sa faci continuare, adica inclinata portiunea din bord ( gri ) ....cam prin cat 2020 e gata ?
Originally posted by dodolorand View Postfaci lucruri traznite...
Originally posted by goofiy View Postdeci...de cand te-ai apucat de bara fata a inceput sa imi placa masina de mor...acum ce sa mai zic...sa te ajute Domnu sa pui consola fara prea multe probleme si sa termini masinuta cat mai repede...daca zic ca arata bestial e prea putin...abia astept sa o vad gata...sunt sigur ca va fi poate cel mai frumos logan din tara(exterior si interior), dupa parerea mea! Bafta in continuare!
Comment
-
o sa incerc ceva gen mercedes
deci........pe persoana fizica ........azi sa cumparat vopseaua care este )
Originally posted by Tudor View Postatunci succes maxim si stai pe capul lor sa iasa treaba calumea, pacat sa iasa ceva aiurea dupa atata munca ...
Comment
-
Originally posted by Matthias17 View PostFrumoss...poti sa ne.o arati si noua??
Originally posted by MihaiVN View PostAbia astept sa o vad terminata , urmaresc acest topic de cand l-ai deschis si mi se pare ca o sa iasa o masina belea !
Comment
Comment