E inalta dar tot frumoasa e. Sa o plimbi cu placere in continuare.
B 860 hmv
Collapse
X
-
Ha ha misto jeep-u.Eu am ales varianta opusa si mi-am coborat la maxim masina pana sa plec,ce-mi mai pasa si asa pana la primavara nu circul cu ea.
Comment
-
nu am mai scris demult pe aici , momentan nimic nou inafara de un upgrate la frane de van , Tanks Fug-ule
Comment
-
azi am facut rost si de o pompa de frana de van si o bieleta antirasturnare binenteles tot de van ( am montat-o si diferenta e foarte mare mai ales la plecarea de pe loc, nu mai aud nici un zgomot cand se smuceste motorul) , pompa de frana am sa o montez in momentul cand am sa schimb discurile pe spate ca sa vad daca pedala de franao sa prinda mai sus sau va fi tot la fel de jos ca acum
Comment
-
se simte 4 kg pe transmisie in plus
au ceva buza discurile aleasigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
intrebare : a o pompa de van cu 2 iesiri (cea cu abs) , cum fac sa o montez in locul celei simple cu 4 iesiri ?
eu ma gandeam sa fac rost de 2 Y-uri ca sa unific conductele.......merge asa ?
Comment
-
Originally posted by lau911 View Postse simte 4 kg pe transmisie in plus
au ceva buza discurile alea
Comment
-
eu vroiam sa schimb pompa pentru a rezolva problema pe spate,de cand am.montat discurile spate imi prinde pedala la 3 sferturi calcata,dupa ce am pus discurile pe fata frana e mai buna da doar pe fata,Dsign mi-a sugerat.sa inlocuiesc pompa cu una de van
Comment
-
Nu exista si van fara abs ? Daca Y urile alea nu sunt calculate perfect este posibil sa trimita presiuni diferite in cele doua conducte. Franare inegala intre roti pe aceiasi punte.
Asta inseamna ca pui o frana brusc si faci o pirueta de toata frumusetea.
Nu te juca cu asa ceva. Parerea mea
P.S. parca se puteau astupa 2 din cele 4 gauri
Sent from my GT-B5330 using Forum RunnerLast edited by alessandro; 26 November 2012, 13:01.
Comment
-
am lichid nou in instalatie ,aerisirea am facut-o in seara cand am montat discurile pe spate cu Dsign,discurile oricum sunt cam terminate,probabil e si asta o parte din problema
Comment
Comment