stock si low de tot sau actuala configuratie si low cat permite?
B 860 hmv
Collapse
X
-
-
Mai las-o asa o perioada daca tot ai gandit spoilerele alea 2 ani .Repartitorul pe spate cum e?iti lucreaza sau e blocat?
Comment
-
Originally posted by Alex_MIU View PostMai las-o asa o perioada daca tot ai gandit spoilerele alea 2 ani .Repartitorul pe spate cum e?iti lucreaza sau e blocat?Last edited by hmv86; 29 November 2012, 22:26.
Comment
-
Exista utilitare fara ABS, cu pompa corespondenta, cu 4 iesiri. N-as face tiganie la conducte.
Comment
-
sau nimic, mai bine investesti banii in altceva
Comment
-
Originally posted by b3t!v View Postvoi ce ati recomnda pt niste dungi pe maisna:
- autoclonat
sau
-vopsea la spray
sau
- vopsea data la pistol
autoclonat in nici un caz, nu vrem specimene printre noi
vopsea la spray nu, ca o ia vantul si gazezi toata masina
vopsea la pistol nu, ramai repede fara gloante
Recomand vopsea la pensula, e cea mai durabila. Mai am niste argintiu ramas de cand am vopsit soba
Comment
-
Originally posted by b3t!v View Postvoi ce ati recomnda pt niste dungi pe maisna:
- autoclonat
sau
-vopsea la spray
sau
- vopsea data la pistol
si daca vrei un sfat de la mine (si imi cer scuze ca merg mai departe cu off topicul) cauta dungi de logan cup, restul...kitschsigpic
Comment
-
cum iarna timpu trece greu m-am gandit sa mai stric una alta la masina, am schimbat instalatia electrica la geamuri ca m-am saturat sa astept 3 zile pana coborau si am facut instalatia electrica la oglinzi ( in sfarsit ) si cu ocazia asta din lipsa de mufe originale va prezint o mufa custom pentru butonul de reglaj oglinzi
Comment
-
doar cablaju, aveam un cablaj care la frig se intarea foarte tare si a crapat in unele locuri si pierdeam curent pe acolo,asa credeam si eu ca s-au stricat motorasele dar de vina au fost cablurile pentru cine e interesat pentru montat instalatie pentru oglinzi 75 lei ( trebuie sa ai butonul de reglaj oglinzi ) si pentru geamuri 50 lei ( trebuie sa ai mufele ce vin pe butoane), daca nu implica costuri mai mari
Comment
Comment