hai vara hai http://www.youtube.com/watch?v=B86JiU0b6mQ
B 860 hmv
Collapse
X
-
-
ce e suspect aici ?Attached Files
Comment
-
toate raspunsurile au fost corecte inafara de termostat
Comment
-
Vad ca majoritatea topicurilor s-au transformat in ghicitoarea zilei de la o vreme...:P
Comment
-
sti cum e iarna ne vin ideile :P
Comment
-
am si eu o problema si vreau cateva sfaturi legate de ce pot face in continuare
in 2011 o tanti binevoitoare a intrat printre mine si un alt participant la trafic chiar in fata treceri de pietoni de pe strada CPT.AV.Alex. Serbanescu ( exact ca in poza) nemaiputand sa ocupe din nou banda de mers in totalitate a franat brusc deoarece treceau pietoni pe trecerea de pietoni iar eu nu am mai putut sa o evit si am intrat in ea rezultand avariarea masinilor, ochiu de pisica si bara zgariata stanga spate ( ford fiesta ) iar la mine spart farul dreapta si putin zgariata bara , problema e in felul urmator, ea daca va uitati pe poza nu avea voie sa schimbe sensul de mers deoarece e linie continua inaintea treceri de pietoni , eu cand am lovit-o ea era 3 sferturi pe banda a doua si un sfert pe prima banda dupa ce ma plimbat 4 ore prin oras ducandu-ma la prietenu ei care binenteles a venit la mine cu un tupeu ordinar in care zicea ca eu sunt de vina , am mers la ea in Colentina sa isi ia foaia de amiabila ca binenteles nu o avea la ea , am asteptat-o aproape jumatate de ora sa coboare ca apoi sa imi spuna ca ea nu e vinovata si ca vrea sa mergem la politie , eu am fost de acord si am zis sa mergem la o sectie pe Grivitei ca acolo cica stia ea , eu am plecat primu si ea a mers dupa mine pana am pierdut-o la un moment dat si am ajuns la 1 Mai la metrou si binenteles am asteptat-o din nou de m-am plictisit ca in final sa ma sune sa imi zica sa facem hartia de amiabila in care o trecem pe ea vinovata
Masina nr 1 e dansa, masina nr 2 eu si masina nr 3 celalalt participant la trafic
am facut hartia in care am desenat ce si cum sa intamplat si am scris ca ea e vinovata( aici nu imi aduc aminte 100% ca inca nu am vazut dosarul facut de cei de la asigurari) si am ramas de acord ca ea sa imi trimita pe mail copie la dosaru de dauna cand depune actele in care am scris care sunt avarile la ambele masini inclusiv aripa stanga spate care o avea lovita dinainte ( am zis sa fiu baiat bun sa si-o repare si pe aia cand se foloseste de casco) si am plecat asteptand sa imi dea raspuns legat de dosar , evident nu am primit nimic
si acum dupa aproape un an jumate ma trezesc ca cei de la Allianz Tiriac( unde avea ea casco ) imi trimit mie dosaru de dauna cu REGRES binenteles in care eu sunt obligat sa platesc despagubirea pentru reparatia masinii ei in valoare de vreo 1000 lei
eu vreau sa stiu asa :ce pot face prima data ca sa pot demonstra ca nu eu am fost de vina in acel accident ( am si martor care poate depune declaratie in acest sens ) si sa nu platesc banii pe care ii cer ei ? pot demonstra prin pozele pe care le-am facut la masina ca masina ei nu a avut si aripa lovita in acel accident si daca da cum ?
am sunat-o pe femeia respectiva si ma luat cu dealea ca ea nu isi mai aminteste si ca nu poate vorbi acum la telefon
daca eu ma duc acum la sectia de politie pe raza caruia sa intamplat incidentul si depun marturie si eu si martorul se mai poate lua in considerare la un eventual proces impotriva firmei de asigurari ?
am incercat sa fac ceva pe poza aia da nu mi-a iesit , dar va dati voi seama cum sa intamplat , am pus poza cu strada si cu avaria masinii mele dupa o zi sau 2 de la accident
eu vreau sa demonstrez cine a fost de fapt vinovatu pentru ca eu nu am avut nici o pretentie materiala de la ea ( motivu banuiesc ca e evident, ce rost avea sa vopsesc o bara cand eu aveam de modificat o masina intreaga )Last edited by hmv86; 23 January 2013, 01:20.
Comment
-
nu, pentru ca urma sa imi pun lupele in far si trebuia oricum sa defac farurile
Comment
Comment