Frumoasa culoarea ! .. undei Tudor? .. sau mishu ? ...baietii cu VT-urile
B 860 hmv
Collapse
X
-
am si eu o problema si vreau cateva sfaturi, tocmai am descoperit ca panglica la airbagul meu e rupta , am descoperit asta din cauza unui zgomot care se auzea cand viram volanu, precizez ca fostu proprietar cred ca la rupt deoarece pe martorul de airbag era lipita banda de izolat sa nu se sesizeze eroarea
intrebarea mea este, pot achizitiona panglica de la airbag separat si daca da cat costa ? e rupta exact in locul in care se baga mufa , o sa revin cu poze diseara ca acum nu mai am timp sa le incarc
Comment
-
Cred ca este acelasi lucru pe care l-am avut si eu. Din pacate daca intreadevar ai si tu la fel trebuie sa cumperi tot sistemul, cel original e vreo 400 si ceva lei firul acela cu totu nu mai stiu exact cum se numeste toata piesa. Eu am facut rost la mana 2 dar cat de curand o sa mi pun unu nou ca de am si eu o problema nu suport sh-urile .Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
uite si problema cu panglica
Comment
-
In primul rand vreau sa spun ca ai facut treaba buna la masina pana acum si vopsita o sa arate super bine.
In al doilea rand e naspa ca s-a rupt acea panglica. Piesa in service este denumita "spira airbag".
Si in al treilea rand cand o vopsesti ?sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
de vopsit eu sper ca anul asta mai am de modificat pragurile, usile si capota portbagaj ca sa o pot vopsi, spoilerele le las la final ca nu vreau sa le jerpelesc iarna asta, plus ca am niste idei neobisnuite pentru ele dar sa vad daca imi iese ce vreau si atunci ve-ti fi uimiti de ce va iesiLast edited by hmv86; 13 August 2011, 00:02.
Comment
-
Da exact piesa asta trebuie schimbata, asa am patit si eu.
De abia astept sa-ti vad masinuta finalizata hmv-ule .Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
pana una alta am dat si eu un " abur " pe bara fata ca tot zicea lumea ca arata urat :P
Comment
-
mai punem inca un upgrate la masina( mi-a mai dat 2 cai frumosi ) ), cu ocazia asta multumesc domnului Robert ( chelull ) pentru modificarea adusa si pentru ca a fost un domn si a venit tocmai din Topoloveni sa ma rezolve
( scuzati calitatea pozelor)
Comment
-
am uitat sa il adaug si pe sefu de echipa :PAttached Files
Comment
Comment