If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bine tu HMV-ule, a iesit bine treba la iluminat. La bara fata asa ramane, ma refer la modificari cu fibra sau mai ai ceva in gand?? Cat despre treaba cu Panglica rupta de la air bag, am mai vazut masini "tiganite" sa nu le mai apara martorul pe bord, dar cu niste rezistente si alte treburi, dar la banda neagra de izolat never ) !!!
Luminile din bord si de la consola imi plac la nebunie, sunt foarte ok.Accelasi stil am si eu, urmeaza sa mi le modific si la aeroterma.Pe viitor iti doresc sanatate si succes la modificari
azi am schimbat si eu spira airbag la masina, pentru cine e interesat despre operatiile prin care se parcurge schimbare acestuia incerc sa dau cateva detalii si poze
prima data se da borna la baterie jos( pentru siguranta) , apoi se demonteaza cochilia de pe volan, se demonteaza airbagul, se scoate volanul( la mine a mers foarte usor, la altii s-ar putea sa mearga mai greu), se desface sistemul ce tine manetele de semnalizare /stergatoare( are un singur surub), apoi se monteaza manetele pe noul sistem , dupa care urmeaza procedeul invers la ce am scris pana acuma
mai este o chestie interesanta legata de martorul de airbag, daca va uitati la pozele cu ceasuri ve-ti observa ca odata sta aprins si odata sta stins, oricum trebuie sa ii sterg eroarea ca altfel nu va functiona airbagul
Am incercat sa sterg eroarea aia da imi da cu virgula ) , pe spira am dat 40 de lei cu tot cu transport si multumesc inca odata userului chelull pentru ajutor
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment