B 860 hmv

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ion_R5 View Post
    Salutare. Recomand sa vorbesti (si chiar intalnesti la intalnirile LoganClub) cu cei care au facut diferite modificari (KYS, PSS, dsign, FOF, Alex-Miu, etc) si sa vorbesti cu ei - ce au modificat la exterior, interior / motor&/anexe.

Unii am vazut ca le-au modificat si dupa ceva timp au renuntat la modificari - au demontat si vandut componente sau au refacut total masina cu alte modificari.

Cel mai bine e sa vezi ce au facut oamenii respectivi, ca sa scutesti timp si bani.

De asemenea e bine sa vezi cateva kituri optice (gen pilot, etc - care se fabrica industrial sau semi-industrial) --- fiindca arata totusi altfel decat fibra de sticla modelata in garaj de amatori cu mai multa sau mai putina experienta.

Recomandarea personala e sa mergi pe ceva mai "clasic" - decat ceva extravagant, care peste 5 luni nu-ti mai place si vrei sa schimbi.
    cred ca am fost la destule intalniri LCB si am vazut 90% din masinile modificate, legat de chiturile de la Pilot sincer nu sunt pe gustu meu, eu caut ceva finut care in acelasi timp sa iti sara in ochi prin unicitatea lui,de aceea vroiam niste idei custom

Originally posted by GEORGE TGN View Post
    Nu are ce sa caute kitul de la Pilot sau altceva pe aceasta masina ....
    P.S. Ms pentru prioritate azi in aparatori.......(am traversat odata cu fata aceea careia i-ai facut semn sa traverseze)
    pai incerc sa respect lumea in trafic , de obicei ii las pe majoritatea sa se bage ca sa nu incurc traficu atat pietonal cat si rutier
    Last edited by hmv86; 3 November 2011, 19:24. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• dupa multe controverse am decis ca urmatoarea modificare sa fie cea mai importanta si nepretuita, pentru asta ii multumesc dn-ului maestrupiersic )=), intrebare, salam e in spate la evacuare ?)
      Attached Files
      Last edited by hmv86; 3 November 2011, 20:49.

Comment

• )
        sigpic

Comment

• .............
          Attached Files
          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Meserie,poti cumpara niste praguri de la pilot (sunt mai groase/zdravene), si sa le modifici, eu asa am facut si ma declar destul de multumit.
            Acum depinde cum vor arata barile,rotunjite sau patratoase,in functie de asta faci pragurile la fel.

Stima...si multam pentru grile
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

• pana una alta revenim cu ceva bunatati( virtuale desigur )

Comment

• pai orice praguri luam aveam de gand sa le intaresc foarte tare si apoi sa le fac cum vrea inimioara mea, si va zic mai mult ca sigur ca nu vor fi patratoase
                Attached Files

Comment

• Prima varianta e mai marfa.

Comment

• mai visez si eu la ceva frumos, dar daca ma ajuta bunul DZ-eu cu flansele promit ca imi iau asa ceva exceptand sigla BMW
                    Attached Files

Comment

• Jante ca in prima poza, KT1 sunt pe 4 tuning la vanzare. Cere 450 euro pe ele si sunt polishate complet. Ar arata super pe masina
                      sigpic

Comment

• Parerea mea este ca aceste jante nu prea merg decat pe un BMW si nu pe altceva.

Alegerea este a ta.

Sunt frumoase rau dar numai pe BMW gwn e... ca nu ma prea pricep la modele cum ar fi e30, e46...

Comment

• Sa nu uit, eu zic pragurile sa le faci la urma, dupa ce ai terminat cu barele, sa vina la nivel si sa aiba acelas design.
                          Last edited by iamagi; 3 November 2011, 22:06. Reason: Dublu post
                          sigpic

Comment

• Parerea mea este ca aceste jante nu prea merg decat pe un BMW si nu pe altceva.

Alegerea este a ta.

Sunt frumoase rau dar numai pe BMW gwn e... ca nu ma prea pricep la modele cum ar fi e30, e46...

Comment

• Originally posted by iamagi View Post
                              Sa nu uit, eu zic pragurile sa le faci la urma, dupa ce ai terminat cu barele, sa vina la nivel si sa aiba acelas design.

pragurile trebuie sa le fac inainte deoarece odata aliniate pot sa aflu cat de mult prelungesc barile si cu ocazia asta imi reglez mersu fara sa "ating"ceva la masina

Comment

• Eu zic sa-ti iei jante la masina prima oara, sa reglezi suspensia si apoi sa termini exteriorul
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google