B 860 hmv

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• prea sport ), cu cleanu meu extrem nu se potriveste

Comment

• VT-ul lui Tudor arata demential ...
      sigpic
      Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

• HMV-ule...varianta adaugata de tine e "za best"
        Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Parca a inceput sa-mi placa bara aia de pe fata dar trebuie sa o vedem life cand va fi gata . Culoarea e deosebita, sper sa o faci asa
          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• stiti cum vreau sa iasa ? 100 % asa ca in poza ( exceptand farurile ), planurile mele s-au sschimbat si masinuta mea va deveni un Ph2 in viitorul apropiat

Comment

• ...............
              Attached Files

Comment

• Ai gasit pe undeva, o grila inferioara, asemanatoare celei din poza de mai sus?
                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• nu am gasit dar deja am vb cu baietii de la Custom Garage si o facem " custom", trebuie doar sa fac rost de barile de ph2 ca sa fie mai usor de modificat + costuri mai mici la tot proiectul

Comment

• trebuie sa schimbi si farurile daca vrei sa pui bara de ph2 pe fata
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• stiu, si badboy-ul cred ca trebuie sa il modific ( am doua variante, il desfac si il fac din nou sau vand capota cu totul si fac altul de la 0 )

Comment

• eu zic asa..iei o bara de ph2, faci grila de sus din fibra sa se potriveasca pe farurile astea, jos ii faci ditamai gura
                        sigpic

Comment

• pai eu vreau toata fata de ph2 din doua motive , unu ca sa pot modifica masina
                          cum vreau ......si 2 vreau ca elementele ce raman sa imi serveasca drept "rezerve" pentru iarna viitoare si pentru itp

Comment

• dar daca pui bara de ph2 pe fata ... nu poti sa aduci la nivel bara cu farurile de ph1 ? Sau vrei sa iei neaparat si faruri de ph2 ?
                            sigpic

Comment

• am zis motivu pentru care vreau piesele de ph2 , dureaza mult mai putin sa le modific plus ca farurile actuale au cate o ureche lipsa si prefer sa le tin de rezerva pt ITP

Comment

• va dau un pont ..........legat de viitor
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google