B 860 hmv

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by hmv86 View Post
    am urmatoarea problema , nu gasesc in vitan inele de centrare de logan, din ce a masurat unu partea exterioara a inelului de de 60,1 parca si mi se pare dar sunt putin cam scumpe 150 de lei ,pe unde as mai putea gasi mai ieftin

Da-mi ce dimensiune vrei,sau vino cu janta sa o masuram si-ti fac eu muuult mai subtire (ca m-ai ajutat destul),doar ca le fac din fier,i-am facut lui Sandugolanu 2 set-uri si inca unui coleg de pe forum
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• inca cateva poze............
      Attached Files

Comment

• pana la urma le-ai luat? sau doar teste?
        In caz ca le-ai luat..sa le stapanesti sanatos !!
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• da le-am achizitionat, dupamasa o sa fiu stapanu inelelor )

Comment

• da??? sunt ale tale?? superrr..felicitari
            sigpic

Comment

• Da, frumoase jante!

Acum, avand rotile astea si pentru a intregi noul look al masinii, poate te axezi si tu mai mult asupra finalizarii proiectului inceput.

Sa ai parte si grija de ele.
              LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

• Super tare arata masina

HMV'ule nu vrei niste manere exterioare de usi sa intrii si tu mai usor in masina

Comment

• Frumos...da pragul ala din stanga tot innegal e sub usa fata.
                  sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Cele mai frumoase jante. Imi plac mult de tot si dau foarte bine pe masina.

Sa se invarti sanatos si cu placere.
                    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Originally posted by Alex_MIU View Post
                      Frumos...da pragul ala din stanga tot innegal e sub usa fata.
                      se rezolva dar inca nu am avut timp sa o urc pe elevator sa le fac pe dedesupt

Originally posted by B-53-SDP View Post
                      Cele mai frumoase jante. Imi plac mult de tot si dau foarte bine pe masina.

Sa se invarti sanatos si cu placere.
                      ms SDP-ule , o sa le invart maxim ) low and slow

Originally posted by Drogas View Post
                      Super tare arata masina

HMV'ule nu vrei niste manere exterioare de usi sa intrii si tu mai usor in masina
                      ) daca vrei iti donez eu tie 2 bucati )

Comment

• frumoase rau de tot jantele astea, sa le stapanesti sanatos !
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• am luat toate jantele acum o ora , cele spate se prezinta bine dar cele fata trebuie sa primeasca un polish si trebuie sa le schimb cauciucurile ca sunt praf, noroc ca mi-a dat 3 bucati 225/35/17 bune ( una ramane de rezerva) si acum intrebarile : cat costa un polish la jante si cine doreste la schimb 2 sau 4 cauciucuri cu talon de 35 pe altele cu dimensiunea de 215/205/195...../40 (nu e graba cu cauciucurile dar daca se iveste ocazia le schimb

+ poza cu o janta dupa baita )
                          Attached Files

Comment

• Superbe jantele sa le invarti cu placere! Si hai cu masina finalizata tare urat mie cand o vad asa fara vopsea!

Comment

• O sa spun ce au spus si altii......DEOSEBITA masina......Sa le invarti cu placere....Cu siguranta o sa fie un Logan "racheta" BRAVO.....
                              sigpic

Comment

• racheta la modul styling ca la motor e codasa .......dar o sa ii vina randu si lui

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google