blocul ala de lumini crezi ca vei reusi sa.l faci functional?
B 860 hmv
Collapse
X
-
de functional o sa fie functional , binenteles nu pe auto ca trebuie sa mai fac cateva modificari, problema e alta, eu as vrea sa anulez blocu de lumini al masini dar am o problema cu semnalizarea........daca imi bat capu rezolv si asta dar inca mai astept putin sa obtin cateva informatii de la cineva
Comment
-
butonu ala mare si rotund are pe fiecare pozitie cate doua ridicari dar nu stiu daca functioneaza si ca faza lunga, mai daca vrei sa faci ceva gasesti solutii la orice, cap si bani sa ai ), oricum il pot folosi la foarte multe chestii la masina pentru ca are multe functiiLast edited by hmv86; 14 June 2012, 23:28.
Comment
-
-
am schimbat placutele spate azi iar pedala din pacate e tot moarta,le iau prin eliminare acum,o sa schimb si discurile ,le iau prin eliminare iar daca nici asa nu merge atunci ramane sa schimb pompa :|
Comment
-
Asteapta sa se mai pasuiasca placutele. Poate se mai intareste pedala!
Comment
-
nu are nici o treaba , probabil o sa caut garnituri pentru pompa sau o sa schimb pompa cu totu daca nu reusesc nimic cu discurile
Comment
-
work in progres , incet incet prinde viata )
Comment
-
Originally posted by fuguletz View PostCare te pocneste in stanga spate acum, isi cam blesteama zilele!
Originally posted by razvan_boss View Postpana la toamna o termini?
Originally posted by B-64-MVP View Postbravo drace, spor la finisare si sa iasa bling bling !!!
Comment
-
mai muncim si noi putin la masina si rezultatul e ca am antifonat pasajele. si tot ce reprezinta tabla sub rotile din spate ,poze nu am dar am folosit acelasi antifon ca pentru portbagaj
Comment
Comment