B 860 hmv

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si da si nu, sti cum e , fiecare vrea ceva mai bun

Comment

• Deja a devenit o moda ca lumea sa bage mii de bani intr-o masina,munca,nervi etc etc ca la final cand masina e 99% gata sa o vanda.Poate in timp iti va trece acest gand.Succes!
      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• un lucru va zic sigur,daca masina nu se va vinde pana pe data de 1 noiembrie la pretul cerut de mine( foarte putin probabil ) va ramane pe primul plan si am sa ma dedic modificarilor viitoare ca si pana acum

Comment

• Deci inseamna ca nu esti hotarat sa o vinzi.

Eu sincer nu te inteleg da asta este alta problema. Eu in locul tau nu as face aceasta greseala.

Daca vrei sa aiba mai multi caluti mai bine ii schimbi motorul sigur iesi mai ieftin si in felul asta o sa ai o masina care arata super si ceva putere.
          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• wtf? chiar nu inteleg ce va duce pe unii din voi la pasu asta...
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Daca vrei sa aiba mai multi caluti mai bine ii schimbi motorul sigur iesi mai ieftin si in felul asta o sa ai o masina care arata super si ceva putere.[/QUOTE]
              si esti si mai ilegal ....
              Last edited by Thejock3r; 9 September 2012, 23:11.
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Gandeste-te ca la masina asta tinichigeria e facuta recent vopseaua e noua si 2-3 ani cel putin nu o sa ai problema cu rugina.Cine stie peste ce taraba straineza dai,arata bine pe afara iar pe dinauntru e mancata de rugina si trebuie sa o iei de la capat cu investitiile privind reconditionarea nu tuningul...
                sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Si eu sunt de aceeasi parere... Nu inteleg de ce sa o vinzi daca ai bagat atatia bani si munca in ea pentru o masina straina mai veche ca asta. Multi spun asta... cu 5000 de euro imi luam o masina de la nemti de murea lumea... Si dupa 1 an incepe sa cada mai rau ca un logan. Acum ramane doar la alegerea ta.

Comment

• Baga-i 1.6 16v pe ea, mai era pe aici pe forum un logan caruia i s-a facut chestia asta, si s-a si omologat.!
                    My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Originally posted by andrei_mircea View Post
                      Baga-i 1.6 16v pe ea, mai era pe aici pe forum un logan caruia i s-a facut chestia asta, si s-a si omologat.!

poate s-a trecut de la 1.6 normal..cat de la 1.4 ...no way ;)
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Merge si de la 1.4 doar ca te costa mai mult omologarea.Daca gresesc sa ma corecteze DNF dar parca lui ii cereau 8-900 ron pentru a omologa 1.6 16v.
                        sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Eu stiu ca nu e vorba doar de cost..ci legea e destul de clara..
                          sigpic

Comment

• Daca e sa o luam dupa lege nu mai facem nimic la masini.
                            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• In cazul de fata nu ai cum sa fentezi ;) R.A.R. - ul abia te asteapta ....
                              sigpic

Comment

• Daca te tin buzunarele ii faci omologare individuala si pui si c***t pe masina daca vrei...
                                sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google