Am eu impresia sau la pasajul aripii dreapta-spate a iesit putina rugina?
B 860 hmv
Collapse
X
-
Comment
-
inafara de o suma fix pe fix nu am cu ce sa va mai delectez momentan , momentan masinuta primeste doar benzina si talpa iuteAttached Files
Comment
-
O poza cu domnita de prin februarie. O aveam in telefon de cand te-am prins pe la Baneasa si acum mi-am adus aminte de ea.
Attached Filesreal power..... diesel power by
Comment
-
-
Comment
-
Se merita sa pun trapa pe logan ,avand in vedere ca o primesc moca si nu am AC ? Pareri pro si contra
Comment
-
Daca trapa nu este de firma iti recomand sa nu te bagi deoarece sunt foarte pacatoase. Unchiul meu a avut trapa aftermarket si a ajuns sa o lipeasca cu banda adeziva deoarece se infiltra apa.
Ideea este ca se taie plafonul .........nu ca o aripa sau capota ca sa zici ca o inlocuiesti repede si ieftin.real power..... diesel power by
Comment
-
mare dreptate aveti ! marele dezavantaj este acela cu infiltrarea apei , dar daca e pusa de un meserias si e o trapa ok , chiar se merita . Eu unul am avut trapa la vechea Dacia 1310 , celebrele dacii de ungaria si nu aveam probleme absolut de loc cu infiltrarea apei , nici de la ploaie , nici de la topirea zapezii , iar sa conduci cu trapa deschisa , mie unul imi e dor de perioada aia , mai ales pe caldurile astea . Decizia iti apartine , iar daca te hotarasti , mare grija unde si cine ti-o monteaza . Mult succes ! ;)
Comment
Comment