Fratilor ce aveti ma cu treaba cu talonul ? Atunci hai sa nnu mai facem nimic la masina ca poate ne lasa nenea militianul fara talon.
B 860 hmv
Collapse
X
-
Daca stam sa o luam asa numai facem nimica ...
Comment
-
Ce e cu patrarelul ala gri ...e inestetic ...tot interiorul negru aia grisigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Bai nene daca esti prost normal ca ramai fara talon , nu am ramas niciodata fara talon pentru jante sau faruri......bucatica aia gri defapt e cromata si e in "trend" cu nichelul de la grila
Comment
-
Din pacate trebuie sa Vad ce sa intamplat cu un led din farul debpe dreapta in rest se prezinta asa
Comment
-
Originally posted by hmv86 View PostNu e inchisa de tot , mai are cateva spatii libere pe.unde am bagat ledrile , dar probabil conteaza forma ornamentului si cromul care ti-a mai ramas in far(reflecta in el,la mine e mat)
Cam asa asa arata farurile momentan,o sa revin cu poze si noaptea
Exact ce-ti ziceam acum nichelu ala ornamental de pe calandru e ca nuca-n perete la fel si emblema cu prea mult negru in far....
Comment
-
emblema scoasa ... si calandrul vopsit frumos negru ! Si nu arata rau deloc !
Comment
-
Nu arata rau acum sau negru tot ?
Comment
-
mai lucram si la golanul meu
Comment
-
acum arata asa....... la "anu" o sa vopsesc si bara fata ( cea de pe masina e de teste) , farurile o sa le modific iar, o sa vad daca arata altfel cu tot interiorul farului negru lucios si o sa schimb si culoarea ornamentului de lupa
intrbare intrebatoare : stie careva pe unde gasesc o capota portbagaj de facelift ? am sunat la toate anunturile pe care le-am gasit pe net si desi mai sunt valabile nimeni nu are piesa respectiva :| , help plsAttached Files
Comment
-
chestia e in felul urmator cautam de o saptamana de zile portbagaj si erau doar cateva la 800 lei din care 80% apartineau aceluiasi numar de telefon, si sa zic ca m-am uitat in dimineata asta si am vazut un anunt nou la ora 9 dimineata cu un portbagaj la 750 de lei si sun la ora 9 jumate si imi spune ala ca nu are .........am ramas putin stupefiat , chestia e ca zicea ca nu a avut deloc.....................
Comment
Comment