B 860 hmv

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si ce fagure ai vrea sa pun ? Plasa din targ vitan

Comment

• Nu..il modifici cu fibra . Fagurele sa fie gen ca in poza aia si proiectoare astupate .
      Attached Files

Comment

• Daca te uiti niste pagini in urma ii vezi vechia bara...si cam da in genul asta nu cred ca a schimbato doar de dragul de a mai face una la fel

Comment

• @iulica097: am facut eu acum ceva vreme un vt cu bara de ph2 modificata in zona proiectoarelor,dar cu fagurele normal..si am facut si cu el pus invers,dar iti zic ca nu arata prea bine,cel putin asta e parerea mea
          poza e ca o idee pt mircea
          Attached Files

Comment

• B74xdt bara alba e diferita de cea veche albastra , fi putin atent si vezi diferenta ;) plus ca pe ph2 arata altfel bara alba de care zic eu . Gabi poti sa pui o poza si cu bara intoarsa ? In ce program le editezi ?
            Attached Files

Comment

• Off: @iulica097 : Omu" vrea sa aiba masina ph2 ... de ce sa treaca din nou la ph1? Sau nu am inteles eu ce incerci tu sa zici ?
              http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

• nu cred ca stiu eu sa va explic... am zis ca ar arata foarte bine bara de pe loganul alb ph1 pe logan ph2 . acum intelegeti ?

Comment

• Tocmai...el vrea PH2 de ce ar pune bara de PH1 ?! A avut ph1, a avut bara fata si a modificat-o cum a vrut el si a iesit ok. La cea alba nu e nimic mai mult modificat decat astupate proiectoarele si grila dintre faruri.
                  Y!M: alexut.style

Comment

• Pai...mircea altceva ce ai putea sa ii faci la bara din fata ? Sau o lasi asa ?

Comment

• Bine punctat ZUZ.
                      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Detalii.......pana una alta nu am decis ce albastru sa ii dau masinii , dar pana la vopsit mai avem.una alta de facut .......
                        Attached Files

Comment

• Am ales culoare in sfarsit(ramane un mister pana e gata) ,urmeaza sa vina si restul de cauciucuri pentru spate si sper ca in doua saptamani sa fie gata

Comment

• O sa fie o noua nuanta de albastru sau o schimbare mai mare ?
                            http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

• Miroase a guma turbo )
                              Attached Files

Comment

• Au venit si Ns-20 -urile? Turboooooo !!!! Tot 205 40 17 sunt? Pe fata ai Toyo cred, si pe spate astea !!!!

STR8 =»»HTC =»» Forum Runner
                                sigpic
                                The MVP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google