Aveti idee merg inversate scunele inte ele fara modificari la suportii de prindere? Am incercat sa montez un tunel de laguna si nu intra de rotitele de la reglajul spatarelor.
Tr-55-dni
Collapse
X
-
-
Ionutz,nu merg schimbate scaunele intre ele,pentru ca pe una din laturi (spre exteriorul masinii)sint mai inalte cu 6 cm decit in partea cealalta;eu am pus asa ceva la masina mea cu foarte multa munca,dar sint baieti care au rezolvat mai simplu,vezi Sibianul si daca nu ma insel Alin007,sau asa ceva.Spre mare mea rusine,nu stiu sa dau si link,dar cauta la My Ride ,si sigur ai sa gasesti ce cauti.Poate te ajuta cineva sa dea un link ceva sau chiar poze;Oricum tu vezi ce a iesit la fiecare si alegi ce crezi ca e bine pentru tine.SPOR LA TREABA
Comment
-
-
Salut. Vad ca interiorul vrei sa-l faci cat de cat tu acolo dar ce faci cu exteriorul ?
Ca sa arate bine masinuta asta pai trebuiesc intai eliminate niste chestii si incep:
1. dat jos pragurile ca nu au nicio legatura cu linia masinii
2 dat jos acele prelungiri ca la fel n-au nicio treaba cu linia
3. dat jos coada aia de rechin
4. anvelopele alea lasate si ele negre de la mama lor
5 rosul ala de la tamburi ... mai bine ii faceai negrii ( aici depinde de gusturi )
6. paravanturile alea jos cu ele , fac masina urata rau
Decat sa fi bagat banii in toate astea mai bine bagai banii in niste arcuri sport, masina avea un aspect mult mai deosebit decat cum este acum. Cu niste amarate de arcuri se schimba complet si look si stabilitate, impuscai 2 iepuri si nu te mai chinuiai cu fel si fel de biz bizuri ca sa arate bine masina din contra nu ai facut o sa arate bine.
Asta a fost strict o parere de a mea. Sper ca nu te superi pe mine dar dau si eu sfaturi asa cum ma pricep ca si eu am ascultat sfaturi de la ceilalti.
Numai bine si hai ca am incredere ca o sa renunti la multe chestii si te apuci de treaba seriosFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
VAND DVD AUTO MAJESTIC DVX487RDS/T
ECRAN TOUCHSCREEN DE 7INCH (17,8cm) 16/9 RETRACTABIL MOTORIZAT REGLABIL
SLOT CARD SI USB
ECRAN LCD PE PANOUL FRONTAL
REDARE DIVX(MPEG4) DVD,MP3,CDA,JPEG
RADIO FM-AM-RDS
PUTERE 4X45W RACIRE CU VENTILATOR
IESIRE SUBWOOFER
INTRARI-IESIRI STANDARD RCA AUDIO -VIDEO
DIMENSIUNI 187 x 58 x 205 mm(format 1din)
Comment
-
Toate piesele cu vopsit cu tot in jur de 2500 roni.
Asa trebuia dar a uitat meseriasul sa astupe gaurile si nu mai aveam rabdare, si asa a durat doua saptamani,uitase de ele.
Originally posted by FANE_CLK View PostVInzi farurile vechi?
Originally posted by FANE_CLK View PostVInzi farurile vechi?
Trimis de pe al meu SM-A700F folosind Tapatalk
Comment
Comment