13rrs

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Azi am dat jos intermediara si in locul ei am montat o teava de 50. Inafara de un zdranganit pe la 3 mii de ture nu se intampla nimic. Un prieten a facut aceeasi operatiune la un Golf III 1.8 dar la el se aude un zgomot mai sportiv iar peste 4.000 de ture cand lasa acceleratia apar si niste detonatii.
    Cred ca in scurt timp o sa o montez la loc, caci nu am facut nici o vrajala

Comment

super masina! aproape tot colantat, feliciteri, arata super!
      lipsa text

Comment

In interior e tot mai putin cromul de pe volan. E doar o chestie de timp... cateva zile. Diseara poze noi

Comment

Faina masina.multi km fara probleme
          sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...2.html?t=27652

Comment

Fa ceva si cu ornamentele ale cromate...din spate si fata!

Bafta...

Fa ceva si cu ornamentele ale cromate...din spate si fata!

Bafta...
            Last edited by katalin_89; 8 February 2011, 20:34. Reason: Automerged Doublepost
            sigpic

Comment

Am facut doar ca nu am reusit sa fac niste poze calumea...

Comment

Toti apreciaza folia...nu stiu de ce.Ai exagerat mai mult decat era nevoie.
                Bafta la alte modificari mai folositoare.

Comment

Am exagerat de ce ? Ca nu am pus carbon doar in unele locuri, combinat cu argintiul elementelor din fabrica, culoarea bordului si a panoului usilor + tapiteria scaunelor ? .... La asa tiganeala iesea un mare .

Comment

Si mie mi s-a parut ca ai fi exagerat, insa luat per total nu ataca retina deloc, ba chiar e mult imbunatatit fata de normal.

Comment

Nici dupa ce imbrac plafonul, portbagajul, toata grila fata + pleoape in carbon nu o sa iasa tiganie. Garantez !

Atat parerile pro cat si cele contra sunt bine venite. Orice critica e de un real folos insa sa fie argumentata decent nu cu chestii puerile.
                      Last edited by rares.13rrs; 8 February 2011, 22:57.

Comment

mda,frumoasa lucrareabv
                        AdY_JmL_2015

Comment

Modificat grila fata + carbon pe bagheta cromata + pleoape.
                          Before and After
                          Attached Files

Comment

Grila care a iesit penibil... Maine intra la refacut, insa ideea in sine este vizibila
                            Attached Files

Comment

vopseaua la frig crapa man...mai ales daca nu e tinuta la vopsit indeajuns sa se intareasca...
                              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Nu e din cauza frigului. Lucrare de proasta calitate... In poza 3 din postul #42 se vede cu ochiul liber cat de dreapta e grila....

Am montat si leduri in far, plafoniera, cutie acte, portbagaj si numar. vanzatorul sustine ca sunt albe. Revin maine cu poze.. probabil ochii mei sunt defecti..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google