If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dupa ce am citit si rascitit forumul, m-am hotarat sa-mi prezint si eu masina.
E un logan 1.6 16v gri comete din 2009. 35000km la bord.
Masina se comporta excelent, cu mici belele la motor. Urmeaza o diagnoza si rezolvarea problemelor.
micile modificari:
- folie carbon capota, oglinzi, interior (multumesc streulea pentru tutoriale, mi-au fost de mare folos sa demontez diverse de prin bord)
- jante 17 cu pneuri 205/50/17 hankook; pana le schimb din nou cele de iarna cu astea pe 17, vor primi pneuri 205/40/17
- vopsit etrieri galben (urmeaza etrieri si tambur revopsiti in functie de voturile din poolul deschis de mine)
- folie pe geamuri cred ca 20% luminozitate (urmeaza schimbata cu folie lumar 15% sau 20%...... calitatea..)
pana da caldura ar mai fi de adaugat:
- telescoape + arcuri h&r
- evacuare sport
- un body kit discret; inca la ideea acestuia se lucreaza; din ce am vazut ca s-a facut pana acum pe ph2 eventual adaptari de pe ph1 nu m-a multumit nimic
astazi,urmeaza mici modificari dar de efect... sper eu !
@Loganu: intr-adevar sunt cam exagerate pneurile alea + stabilitate super aiurea; cel putin simteam masina in curbe de parca eram cocotat intr-un stalp pe care-l sufla vantul ...dar, dupa suspensia sport si pneurile cu bara de 40 se schimba treaba
@Cristyano: multumesc, asemenea
Last edited by rares.13rrs; 3 February 2011, 12:09.
foarte reusite pozele de la Paris sunt incadrate foarte bine, ai dat de cateva ori in balta aia ca sa iti iasa pozele astea
frumoase si insertiile din interior de pe elementele bordului + manerele de usi !
"pentru ca prietenii stiu intotdeauna de ce" :signBRG3dot:
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment