Loganul Meu 1.5dci PH-80-RSR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

o idee pentru fata masinii
    Attached Files

Comment

Foarte proasta idee Mishule. Grila badgeless fara bad-boy se vede fooooarte naspa!
      sigpic

Comment

Mie imi place cum da...parca zici ca e obligatoriu bad boy ca sa ai grila clean

Comment

Iti place cum da in poza, nu live

E vorba de gusturi, dar eu zic ca fara sa vina capota peste faruri putin sa acopere si din grila arata ca naiba grila fara sigla
          sigpic

Comment

na! sa-ti placa si tie
            Attached Files

Comment

Razvane ai fost singurul din toata tara care a stat mai mult de 1 zi la Mioveni ,tot respectul din partea mea ...

On topic ... cand ai timp,rabdare si daca vrei poti cantari o janta cu tot cu anvelopa ? Am vazut ca ai achizitionat de curand noile ultra light de la wolfrace , cum se simte masina ?

Comment

sunt foarte multumit ! inconstientul din mine s-a trezit cand m-am intors de la mioveni si pe A1 la 170km/h cu masina plina am luat mainile de pe volan. nu trage abolut deloc in nicio parte. sunt bine centrate de fabrica si nu vibreaza. (promit sa nu mai fac asta niciodata) cat cantaresc o sa iti spun cand o sa pun rotile de iarna.

iar la mioveni pot spune ca am stat cel mai mult (am venit de joi am plecat duminica)

dar sunt destui cei care au venit de vineri si au plecat duminica : mare parte din LC Bucuresti ( nu dau nume ca sigur uit pe cineva)
                Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

multumesc..am aflat greutatea lor ...

sa nu mai faci asta cu copilul in masina

Comment

dupa o zi de stat in service am reusit sa o iau acasa. am schimbat doi rulmenti in cutia de viteze si discul de ambreiaj. masina are 120.000km. total piese si manopera 1.400.ron (Iatsa Campina)

Comment

• 1. am implinit 120.000. km
                      2. pregatim si rotile de iarna
                      Attached Files

Comment

• multi km fara incidente,aliaje pt iarna e pacat de ele,bafta in continuare!

Comment

• era prea urata cu jante de tabla

Comment

• si RSR-ul meu se lupta cu nametii ...
                            Attached Files

Comment

• Ce model de jante sunt astea pe care le folossti iarna?

Comment

• rial. modelul nu il stiu. sunt luate de la METRO

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google