Astazi, a inceput "SILICONAREA" compartimentului motor. Poze mai tarziu.
B 83 DSL The New Guy!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Am ales culoara GALBEN, pt ca este reprezentativa marcii RENAULT! S-a schimbat cam greu pt ca a trebuit sa fac si aerisirea sistemului de racire. Multi draci am facut la colierul de jos.
Comment
-
Cateva poze mai vechi. Foarte vechi!
Comment
-
Originally posted by nairod View Postpfff..boost controler!!!..super tare
Comment
-
Si a inceput lucrul la motor:
Comment
-
o poza din trafic, primita pe mailAttached Files
Comment
-
Cam asa a aparut DSL-uAttached Files
Comment
-
Si poze cu fratele mai mare (365.000 km), tot 1.5 DCI, dar euro 3 de 65 cp
Comment
-
365.000? Ceva probleme? Ia sa-i faci o poza la bord caci imi plac mult cifrele multe.
Comment
-
Attached Files
Comment
-
salutare ...mare rugaminte la tine..as dori o supapa blow off pe turbo,am fost azi la niste liniute in sfantul gheorghe si mi-a placut la nebunie soundul unui 1.7 tdi pe un opel astra...unde gasesc asa ceva,cum se monteaza??eventual niste linkuri cu acest produs care sa se potriveasca pe 1.5 dci..
Mersi mult.salutare
Saptamana asta vreu sa ma interesez de schimbarea totala a evacuarii..teava de 60 si atat..ma manca sa o scot in lateral..sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
Originally posted by nairod View Postsalutare ...mare rugaminte la tine..as dori o supapa blow off pe turbo,am fost azi la niste liniute in sfantul gheorghe si mi-a placut la nebunie soundul unui 1.7 tdi pe un opel astra...unde gasesc asa ceva,cum se monteaza??eventual niste linkuri cu acest produs care sa se potriveasca pe 1.5 dci..
Mersi mult.salutare
Saptamana asta vreu sa ma interesez de schimbarea totala a evacuarii..teava de 60 si atat..ma manca sa o scot in lateral..Attached Files
Comment
Comment