B 83 DSL The New Guy!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by razvanamza View Postin afara de manea eu n-am vazut/auzit nimic. dar masina este ff frumoasa.
Comment
-
A dracu' a 4-a aia de o duci in 5000 la 160, dci dupa 4000 in a 4-a se misca greu de tot, iar aproape 160 pe stradute, sa fim seriosi, fake. Nu aveai 160, abia mergea.
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostA dracu' a 4-a aia de o duci in 5000 la 160, dci dupa 4000 in a 4-a se misca greu de tot, iar aproape 160 pe stradute, sa fim seriosi, fake. Nu aveai 160, abia mergea.
Originally posted by CataFOF View Postinertia , 6000rpm vis pentru tractoras.
Scuze ca nu se vede banda adeziva de scotch. Lasati-o jos ca nu are rost. Asa a-ti zis si de duzele de spalat parbrizul ca orbesc, de ccfl-uri, ca sunt depasite, de wastegate. Mai bine lasati tuning-ul la diesel, pt cine se pricepe, si ocupati-va de benzinare, unde totul este mult mai simplu, si mult mai comun, si chiar realizabil pe marginea drumului.
Comment
-
Tu nu ai 160 facem test daca vrei ) cand vrei tu ...
Comment
-
Sa zicem ca aveai 160 pe acel "bulevard", noi astia de ne bagam peste dieselari luam mai mult. Adevaru' e ca dieselu' e complicat rau sa-l modifici, iti trebuie 5 facultati.
Totusi modificari noi? In afara de poze si filmulete pentru rating.
Comment
-
Pot sa zic si eu ca e Fake? Iti spun eu, ca un diesel in 4900, are 150 in a 4a, in limitare, si tu, chiar la inceput, cand se vede bordul ai 155 la 3400 rpm, o turezi pana la 4500 si tot 155 ai, si oricum, accelereaza foarte repede. Mai mult ca sigur iti era acul de la vitezometru dereglat intentionat, sau..patineaza ambreiaju, sau pur si simplu ai calcat-o scoasa din viteza. Altfel nu-mi explicLast edited by soboBN; 1 June 2011, 11:14.Cumpar volan de Duster
Comment
-
aveai 160 pe straduta aia ? dar de curiozitate intreb asa, cand stateai pe loc cat aveai ? 40-50km/h ?
Comment
-
frumoasa masina si modificarile aduse....acum ar merge niste arcuri sa o lasi putin mai jos...
ps: nu mai fi asa arogant si mandru de tine(cel putin pe acest forum)ca nu o sa iti ajute cu nimic in viitor......(este doar un sfat dat de un simplu user -nu il interpreta altfel)..
Comment
-
arogant, never. mandru, sunt pt ca am si cu si de ce!
Originally posted by soboBN View PostPot sa zic si eu ca e Fake? Iti spun eu, ca un diesel in 4900, are 150 in a 4a, in limitare, si tu, chiar la inceput, cand se vede bordul ai 155 la 3400 rpm, o turezi pana la 4500 si tot 155 ai, si oricum, accelereaza foarte repede. Mai mult ca sigur iti era acul de la vitezometru dereglat intentionat, sau..patineaza ambreiaju, sau pur si simplu ai calcat-o scoasa din viteza. Altfel nu-mi explic
Comment
-
Uite, ca sa nu zici ca-s rau, nu m-apuc sa-ti explic ce am vazut in filmare. Fa o filmare profi, chiar daca nu mai mergi pe straduta aia. Nu asta conteaza. Filmeaza cand esti la 160 si o accelerezi asa. ok?
Oare iti patineaza discu de ambreiaj?
Nu am nimic cu tine, si nici nu am zis ca te ti de copilarii, dar din video asta, ai vazut ce au inteles si ceilalti colegi de pe forum.Cumpar volan de Duster
Comment
-
frate DSL!!!las-i pe restu sa zica..ei o stiu pe-a lor tu pe a ta..nimeni niciodata nu va fi multumit si satisfacut..plus de asta carcotasi sunt cu miile si si mai multi invidiosi..
o zii buna..numa binesigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
Comment