If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Frumoasa ,arata bine,imi plac stopurile si farurile, sunt legale?
Apropo: am observat ca la orice stiker,litera lipit pe masina se indruma a se da jos, poate o avea o valoare sentimentala sau o purta noroc, nu trebuie neaparat data jos!!!
Frumoasa ,arata bine,imi plac stopurile si farurile, sunt legale?
Apropo: am observat ca la orice stiker,litera lipit pe masina se indruma a se da jos, poate o avea o valoare sentimentala sau o purta noroc, nu trebuie neaparat data jos!!!
Nu este vorba de vreun talisman sau de valori sentimentale. Este o sigla si atat. Nu doar un simplu colant.
MD=mega drive , firma care facea farurile cu angel eyes pentru logan, alea cele mai praf, pe care vad ca le ai si tu )
Da, sunt MD, dar nu le consider praf, nu pentru ca le am eu, ci pentru ca nu au praf la interior, iar lupele nu si-au schimbat proprietatile, cu toate ca folosesc numai xenon HID. Farurile le am de aproape 2 ani. Din pozele de mai sus, se poate observa usor, ca nu sunt matuite.
daca le ai pus xenoane e alta treaba, ele stoc sunt incredibil de proaste, plus ca le lipseste din plin un reglaj ca lumea...ideea e ca nu le poti compara cu cele originale
Farurile nu sunt rele cu xenon deloc, dar cu becuri normale sunt chioare, si nu le lipsese nici un reglaj, nu au deloc. Singura lor problema e calitatea plasticului care se ingalbeneste.
cum nu au ma reglaj , ai vazut unele pe interior ?
sau eu le`am reglat din becuri ?
faruri de genu am si eu , cu xenon sunt multumitoare , oricum sub cele stock.
Ideea este ca farurile au sistem de reglaj per fiecare modul in parte, dar raman fixe, nu se mai pot regla ulterior din interior. Cat despre tipul becului folosit, da, am xenon HID de 8000k pe faza scurta si de 6000k pe faza lunga. Intradevar cu becuri clasice sunt praf, si aceeasi senzatie praf am intalnit-o la passat din 2009 care are tot lupa fara xenon. Pot sa spun ca dupa reglaj si cu HID de 8000k, nu sunt cu nimic mai prejos fata de cele stoc, cu atat mai mult isi fac treaba mult mai bine decat cele stoc cu sistemul acela cu lupa aftermarket. Ms pentru aprecieri, dar si pentru critici. Stiti cum se spune, ce nu te distruge, te ridica!
de fapt cel mai bine s-ar fi vazut cu 4300k pe scurta si hai 6000 pe lunga. tu le ai prea mov, pe ud sau ploaie sau ceata este fix 0. facem pariu? pierzatorul preda farurile.....
crezi ca daca se vedeau mai bine nu avea toata lumea? uite eu astept sa strang bani de lupe in far stock. se vad de zeci de ori mai bine decat chinezismele alea. no offence, sunt frumoase dar doar atat!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment