daca tot ai umblat la motor, schimba i si suspensia..e pacat sa pierzi din demarajul obtinut daca se balangane pe valuri la plecare de pe loc ..in rest frumos..din pacate folia, cum s a zis si mai sus, nu prea se observa, noaptea aproape deloc
B 83 DSL The New Guy!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ce sa spun ...nu am cuvinte ...arata super bine pana acum
bine ai venit pe forum si succes in continuaresigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
frumoasa masina, felicitari . daca iti place asa mult colantul imitatie carbon, nu te-ai gandit sa pui pe toata colant? si o suspensie sport ar merge...bafta!" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by cosmin83 View Postfrumoasa masinuta chiar arata bine,si spor in continuare la modificari,dar ai avuto lovita ca intro poza ai bara din fata de mcv si in alta normala.
Imi cer scuze pentru calitatea pozelor, dar sunt facute cu telefonul!
Originally posted by CataFOF View Postce putere zici ca ai acuma dupa modificarile aduse ?
ce masini bati ?
daca nu poti raspunde aici , da`mi pe PM.
sa termin cu intercoolerul si dupa aceea vreu si un turbo mai mare (mitshubishi), si apoi un soft de la dimm. de dat, ma dau pe strada, am facut o pisica de 16, logan de 1.6 16v, kangoo de 1.6 16v, o calibra, si alte cateva.
peugeot 206
as avea si eu o intrebare pentru cei ce cunosc cazuri: ma intereseaza sa pun discuri de frana pe spate!!! sfaturi pls!
Comment
-
Parerea mea e ca nu e nevoie sa pui discuri pe spate, eu spre exemplu am reglata frana de mana sa tina de la primul dinte foarte bine. O singura data am franat ca melteanu' de la 130, bagasem piciorul nesimtit de tare si mi-au spus mai multi de pe margine ca se blocasera rotile spate mai intai si apoi cele de pe fata, deci toate 4 cu jante late de 9j. Parerea mea ca n-ai nevoie, eventual frane de MCV/VAN/Pick-Up pe fata si e super meserie!
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostParerea mea e ca nu e nevoie sa pui discuri pe spate, eu spre exemplu am reglata frana de mana sa tina de la primul dinte foarte bine. O singura data am franat ca melteanu' de la 130, bagasem piciorul nesimtit de tare si mi-au spus mai multi de pe margine ca se blocasera rotile spate mai intai si apoi cele de pe fata, deci toate 4 cu jante late de 9j. Parerea mea ca n-ai nevoie, eventual frane de MCV/VAN/Pick-Up pe fata si e super meserie!
Comment
-
eu zic sa-ncerci niste leduri la angel eyes-uri si folie protectie putin fumurie la triple, in rest masina arata bine...numai BAFTA..."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
Comment